Nerede ASFK ve Yönetimi?

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy; Ülkeyi yönetenlerin gençliğe, emekliye, çalışana, esnafa, çiftçiye verecek bir şeyinin kalmadığını var olan yatırımların da artık bakım onarım ve yönetiminde ciddi sıkıntılar ortaya çıkmaya başladığını, kısaca İktidarın her alanda kontrolü kaybettiğini ve ülkeyi uçuruma sürüklediğini beyan etti.

Nerede ASFK ve Yönetimi?
23 Ağustos 2021 - 20:46 - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 21:01
Kamuoyunda her geçen gün artan şikâyetlerden biri de gençler için yapılmış olan tesislerin durumu. Özellikle futbolda Samsunspor’a ve amatör kulüplere üvey evlat muamelesi yapılması kabul edilebilir bir durum değil.
Devletin her yıl bütçeye artan nüfusa, ihtiyaçlara göre ayırması gereken kaynak ile yeni yatırımlar yapması beklenirken özellikle Samsun’da spor tesislerinin işletilmesi, bakımı onarımı ve yenilerinin tesisi anlamında beklenen çalışmaların yapılmadığı, tam aksine terkedilmiş alanların ortaya çıktığını tespit ettik, Amatör sporların Samsun’daki gönüllü elçileri de aynı şekilde her gün bir şikâyet ile bizlere başvuruyor ve İktidar mensuplarına bu şikâyetleri ilettiklerinde gördükleri ilgisizlikten yakınıyor.
Genel olarak tespit ettiğimiz ve bize gelen şikâyetlerden çıkarttığımız durumu özetlersek;
Samsun’da amatör branşlar yok ediliyor. Özellikle futbol sahaları perişan kimsenin umurunda değil.
Nerede Gençlik ve Spor Müdürlüğü? Nerede ASFK ve Yönetimi?
Suni çim sahaların halıları bitik, soyunma odaları pislikten geçilmiyor, bazı sahalarda wc var bazılarında yok.
ASFK başkanı ve ekibi 20 yıldan fazla görevdeler. Samsun futbolu hep geri gidiyor, eski stat amatör futbol kulüplerinin elinden alındı, yan çim sahalar alındı. Yenisini yapacağız dediler yapmadılar.
Gençlik ve Spor müdürlüğü her yerde saha yapacağız diyor fakat 3 yıldan beri bir çivi dahi çakılmadı. Samsun Karadeniz’de saha yönünden en kötü il oldu. Bunun sorumlusu ASFK ve gençlik hizmetleri spor müdürlüğüdür. Bu kurumlar Samsun futbolu için hiç bir şey yapmıyorlar.
Amatör spor temsilcileri bizlere;
Son 15 yıldan beri Samsun’dan iki spor bakanımız oldu ama bizim Samsun amatör futboluna hiç bir katkıları olmadı. Bunun suçluları kimler, ASFK bunları neden dile getirmedi. Kendi çıkarları olunca her işi yaptılar ama iş amatör futbola gelince hep sessiz kaldılar. Bunlar da Allah korkusu yok mu? Bu gençlerin hali ne olacak? Gençlerimizin uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak kaldığı tek yer amatör futbolun durumu Samsun’da içler acısı. Şehrimizde amatör futbolla ilgili hangi birimde olursa olsun hiç bir idareci işini yapmıyor. ASFK ve Samsun Gençlik Spor Müdürlüğü bu konuda baş sorumlular. diye serzenişte bulundu.
İl Başkanı Hasan Aksoy yetkililere seslenerek;
Lütfen amatör branşlara ömrünü gönlünü veren spor adamlarının sesini duyun ve Samsun şehrine bu konuda yardımcı olun gerekirse bizler de her türlü desteği verelim dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum