MUTLULUKLARI İÇİN 'EVET 'DEDİLER

Hakım Adayı Begüm Ağaoğlu ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman personel Mustafa Ünser, Midilli Restorant’ta düzenlenen nikâh töreninin ardından davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek olan

MUTLULUKLARI İÇİN 'EVET 'DEDİLER
24 Temmuz 2018 - 16:46
Hakım Adayı Begüm Ağaoğlu ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman personel Mustafa Ünser, Midilli Restorant’ta düzenlenen nikâh töreninin ardından davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek olan mutlulukları için ‘Evet ‘dediler.
Samsun İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu ve Emekli Öğretmen Çiğdem Ağaoğlu çiftinin hakım Adayı Kızları Begüm Ağaoğlu ile emekli Habip Ünser  ve ev hanımı Gülüzar Ünser  çiftinin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman personel  oğulları Mustafa Ünser  çifti,” Bu mutlu günümüzde yanımızda olan davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
HİKAH’TA ONBİR ŞAHİT VARDI
Hakım Adayı Begüm Ağaoğlu ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman personel Mustafa Ünser’in nikâhlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kıyarken, şahitlilerini ise Samsun Valisi Osman Kaymak,  Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Eskişehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Uysal Ağaoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile Hasan Ayvalı yaptı. Genç ciflerin evlilik cüzdanlarını veren Valisi Osman Kaymak, ”Birlikte çalışmış olduğumuz mesai arkadaşımızın kızının nikâh töreninde burada bulunuyoruz.  Gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR
Nikâha Ağaoğlu ve Ünser  ailelerinin  yanı sıra Vali Yardımcılarından Hasan Öztürk, Recep Yüksel  Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Samsun Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu Atakum Belediye Bel Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ondokuz Mayıs Belediye Başkanı  Osman Topaloğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Haber  Gazetesi  Genel Yayın Yöneteni  Necdet Uzun, işadamları  ve davetlilerin  katıldığı geçede sahnede yer alan  ses sanatçısı  Gülşen birbirinden güzel okuduğu parçalarla  renk kattı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum