Mutluluğuna Kurşun Sıkma!

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer; “Jandarmanın mutluluğa kurşun sıkma geleceği karartma” kontrolleri ilçemizde devam ediyor dedi.

Mutluluğuna Kurşun Sıkma!
26 Temmuz 2020 - 23:12
İçişleri bakanlığının genelgesi doğrultusunda, "mutluluğa kurşun sıkma, geleceği karartma" sloganı ile her türlü etkinliklerde silah atılmasını önlemek amacıyla başlatılan proje ile etkinlik sahiplerine verilen ikaz levhalarının düğün ve tören alanlarına asılması zorunlu hale getirildiği vurgulayan Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Bu kapsamda ilçemizde, düğün sahiplerine Jandarma tarafından verilen levhaların kontrolü Jandarma ekiplerimizce yapılmaya devam ediyor, Jandarma ekipleri, düğün alanlarına giderek, gelin ve damada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “mutluluğa Kurşun sıkma geleceği karartma“ levhasını kontrol ediyorlar. Ayrıca covid-19 tedbirleri kapsamında ikazlar da bulunuyorlar” dedi.
İlçemizde İşimizi Sıkı Tutuyoruz
Her konuda titizlikle hareket etiklerinin üzerine durduklarını aktaran Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “içişleri bakanlığımızca yayınlanan genelgeler doğrultusunda, özellikle düğünlerde Ateş edilmesini önlemek amacıyla, asılması zorunlu tutulan ikaz levhaları, jandarma ve emniyet birimlerince, düğün sahiplerine asılmak üzere verilmektedir. Kolluk kuvvetlerimizin denetimleri devam edecektir, vatandaşlarımız bu konuda hassasiyet gösteriyorlar mutlulukların hüznüne dönüşmesin. Ayrıca düğün ve etkinliklerde,  Covid- 19 ile mücadele eden önem arz eden, maske takılması ve sosyal mesafenin korunması hususuna dikkat edelim, vatandaşlarımızın kurallara uyma oranı oldukça yüksek, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bu Kurlar Hepimiz İçin Geçerli
Yapılan düğün kontrollerinde, vatandaşlar ikaz levhası ile jandarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek, gelin ve damat hep bir ağızdan mutluluğa Kurşun sıkma geleceğini karartma diyerek Jandarma'ya teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum