Mutluluğa Yelken Açtılar

Türk Kızılay, Orta Karadeniz Kan Merkez’inde Laborant Kemal Yıldız düğün merasiminin ardından Makine Mühendisi Seda Canbolat ile mutluluğa yelken açtılar

Mutluluğa Yelken Açtılar
23 Eylül 2019 - 09:58
Türk Kızılay, Orta Karadeniz Kan Merkez’inde Laborant Kemal Yıldız düğün merasiminin ardından Makine Mühendisi Seda Canbolat ile mutluluğa yelken açtılar.
Emekli Öğretmen Mustafa Yıldız ve esi Kamuda hemşire Nezahet Yıldız çiftinin oğulları Türk Kızılay, Orta Karadeniz Kan Merkez’inde Laborant Kemal Yıldız ile Karayolları7’inci Bölge Müdürlüğü personeli Yücel Canpolat ve esi ev hanımı Öznur Canbolat çiftinin kızları Makine Mühendisi Seda Canbolat’la dünya evine girdi.
MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR
Neco Sultan Salonunda düzenlenen düğün merasimine Yıldız ve Canpolat ailelerinin yanı sıra Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ‘de katıldığı törende Yıldız ve Canbolat ailelisinin mutlu Günleri’nde bir araya gelerek, mutluluklarını paylaşıldı. Başkan Hatice Örs yeni çiftlere mutluluklar diledi. Ayrıca Kemal Yıldız ve Seda Canbolat cifti, “Mutlu günümüzde bizimle birlikte olan davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum