Müşteri Memnuniyetinde Sektöre Öncülük Ediyor

YEDAŞ, 1,5 milyonun üzerinde memnuniyet anketinin değerlendirildiği müşteri deneyimi araştırmasına göre sektör lideri oldu.

Müşteri Memnuniyetinde Sektöre Öncülük Ediyor
26 Şubat 2024 - 14:49
Şikayetvar’ın bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği ve 1,5 milyonun üzerinde memnuniyet anketinin değerlendirildiği “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” ödüllerinde YEDAŞ, sektör lideri oldu.
Müşteri deneyimi bilinci ile çalışmalarını sürdüren YEDAŞ, hizmet verdiği bölgedeki tüketiciler tarafından puanlanarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Değerlendirmede; şikâyet oranı, çözüm hızı, memnuniyet oranı, cevaplama hızı ve teşekkür oranı gibi kriterler göz önünde bulunduruldu.

Müşteri Memnuniyeti Önceliğimiz
YEDAŞ Müşteri Deneyimi Müdürü Ali TUTCU birincilik hakkında şunları söyledi: “Müşteri deneyimini en kapsamlı ölçen platform olan Şikayetvar tarafından bu ödülü almak, müşteri memnuniyeti konusunda gösterdiğimiz çabayı tescillemiş oldu. YEDAŞ'ın müşteri memnuniyetini öncelikli olarak gördüğünü vurgulan TUTCU, "Her adımda müşteri deneyimini öne çıkaran bir yaklaşımla hareket ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını önemsiyor, buna yönelik çözümler geliştiriyoruz. Hızlı ve sonuç odaklı hizmet anlayışımız ve şeffaf iletişim anlayışımız ile, hizmetlerimizde yükselen bir grafik çiziyoruz. Bu yaklaşımımızın ödüllendirilmesi bizim için gurur kaynağı.
Bu ödülü, müşterilerimizin bizlere verdiği puanlar ile elde etmek, daha önce yaptığımız çalışmaları taçlandırmakla kalmayıp, bundan sonra yapacağımız projeler için de bizleri motive edecek. Sektördeki öncü konumumuzu sürdürerek, müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum