MÜSİAD'LA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, milletin desteği ile AK Parti'nin 1 Kasım da tekrar tek başına, iş başında olacağını söyledi

MÜSİAD'LA BAYRAMLAŞTI
27 Eylül 2015 - 13:40
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, milletin desteği ile AK Parti'nin 1 Kasım da tekrar tek başına, iş başında olacağını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, MÜSİAD Samsun Şubesi'nin Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bayramlaşma Merasimine katıldı.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Köktaş, üyelerin bayramını tebrik etti.

Sohbet ortamında geçen bayramlaşma merasimde Milletvekili Köktaş, dernek üyelerinin gündeme dair sorularına da cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meclise milli ve yerli 550 milletvekili" gönderin ifadesini sorulan soru üzerine yanıt vererek açıklık getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhurbaşkanımızın söz ettiği milli ve yerliden kasıt, bu ülkede doğmuş, bu ülkede büyümüş, bu ülkede eğitimini almış, bu ülkenin kaynakları ile yetişmiş, dili, dini, ırkı ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği, dirliği, huzuru ve kalkınması için çalışan herkesi kastetmiştir. Bunu farklı mecraların, bazı basın yayın organlarının ve kişilerin farklı yönlere çekilmesi sadece algı yönetiminden ibarettir. Burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gayet net olarak ne demek istediyse onu söylemiştir" dedi.

Milletin desteği ile 1 Kasım da tekrar AK Parti'nin tek başına, iş başında olacağını belirten Milletvekili Köktaş, "İşadamlarımız, sanayicilerimiz her dönem tek başına, güçlü bir iktidara ve o iktidarın da almış olduğu kararlara göre pozisyonlarını alıp, geleceğini planlayıp, yatırımlarını da ona göre hazırlık yapmalarına rağmen, bu dönem de bu güvensizlik ortamın da kendilerini hazırlayamadıkları için iş adamlarımız da kan kaybetmektedirler. Biliyoruz ki işadamlarımız da en güvenli sığınacak limanın güven ve istikrar olduğunu, tek başına gelecek bir iktidar olduğunu çok iyi bilmektedir ve bu her kesim tarafından söylenmektedir. İnşallah sanayici, işadamlarımızın ve aziz milletimizin destekleri ile yine AK Parti iktidarı, tek başına, iş başında olacaktır" diye konuştu.

Başkan Selim Sar, bayramlaşma merasimlerine katılan Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek MÜSİAD Genel Merkezi tarafından yayınlanan "Çerçeve" adlı dergiyi takdim etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum