Murat Toktaş TÜROFED Başkan Yardımcılığına Getirildi

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) 7. Dönem 5. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı Başkanlığında online ortamda gerçekleştirdi.

Murat Toktaş TÜROFED Başkan Yardımcılığına Getirildi
13 Mayıs 2023 - 14:28
Erkan Yağcı başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren TÜROFED Yönetim Kurulu, Genel Sekreter, Başkan Yardımcıları ve Sayman'ı da belirledi.
Oy birliği ile alınan kararla TÜROFED Başkan Yardımcılığı görevlerine Murat Toktaş, Mehmet İşler, Kaan Kavaloğlu, Burhan Sili, Gazi Murat Şen, Bülent Uysal ve Tayyar Zaimoğlu; TÜROFED Genel Sekreterlik görevine Yakup Dinler, TÜROFED Saymanı olarak da Birol Akman belirlendi. Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca aralarına yeni katılan Ece Tonbul'u da tebrik ederek "hoşgeldin" dedi.
Toplantıda turizm gündemi ve 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. TÜROFED Yönetim Kurulu, milletvekilliği adaylığı nedeniyle TÜROFED Başkanlığı görevinden istifa eden Sururi Çorabatır'a verdiği hizmetler için teşekkür ederken siyaset hayatında başarılar diledi.
Karadeniz daha fazla güçlendi
TÜROFED Başkan Yardımcılığı görevine getirilen KATİD Başkanı Murat Toktaş yaptığı açıklamada; "KATİD olarak kuruluş hedefimiz olan Karadeniz turizmini ulusal platformlarda temsil edilir hale getirdikten sonra bölgemiz daha fazla bilinir görülür hale geldi. Bende elimden geldiğince bölgemizi temsil etmeye çalışıyorum. 2 dönemdir TÜROFED de görev yapıyorum. Yeni başkanımız Erkan beyle birlikte TÜROFED başkan yardımcısı olarak daha güzel işlere imza atmaya, bölgemize destek olmaya devam edeceğim" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum