Mülki ve Adli Makamlardan Salıpazarı Jandarmaya Ziyaret

Jandarmanın kurlusunun 181’ inci yılı haftası nedeniyle Salıpazarı ilçe jandarma komutanlığına, Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye başkanı Halil Akgül, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Cumhuriyet Savcıları Yusuf Bayrı ve Yasin Yakar tarafından kutlama ziyaretinde bulunuldu.

Mülki ve Adli Makamlardan Salıpazarı Jandarmaya Ziyaret
22 Haziran 2020 - 09:05
Ülkemiz ’de 181 yıllık Şanlı mazisi ile halkının daima hizmetinde olan Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıl dönümünde, Kaymakamımız Sayın Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Bayrı ve Cumhuriyet Savcısı Yasin Yakar ile birlikte, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay'ı makamında ziyaret ettiler. İlçe jandarma komutanı Hakan Akçay tarafından hizmet binasının kapısında karşılanan konuklar jandarma personelinin gününü kutlayarak başarılar dilediler.
Jandarmamız Köklü Bir Kuruluş
Ziyarette jandarmaya övgüler yağdıran Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması yanında kendisine verilen diğer görevleri yerine getirmek amacıyla üstün bir gayret ve büyük bir vatan sevgisiyle çalışmalarını devam ettiren,  bu görev bilinciyle hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden her türlü şartta yaptığı çalışmalar ile milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.  Bu vesileyle 181’inci kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla,  gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.
Jandarma komutanı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay' ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek günün anlam ve önemini taşıyan taktimlerdi bulundu. Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum