MUHTEŞEM NİKÂH TÖRENİ

 Samsunlu   İşadamı  Alican Sağlam ve Öğretmen Özge Şahin’e   yapılan muhteşem nikâh töreni ile mutluluğa yelken açtılar

MUHTEŞEM NİKÂH TÖRENİ
08 Temmuz 2018 - 23:56
 Samsunlu   İşadamı  Alican Sağlam ve Öğretmen Özge Şahin’e   yapılan muhteşem nikâh töreni ile mutluluğa yelken açtılar.
Yılmaz Yılmaz Fındık Fabrikası Müdürü Muhammet Sağlam ve eşi ev hanımı Gülsen Sağlam Çiftinin  İşadamı oğulları Alican Sağlam ile İşadamı Hakkı Şahin ve eşi ev hanımı Yıdız Gökırmak çiftinin Öğretmen  kızları  Özge Şahin dünya evine girdi.

NİKÂHLARINI BAŞKAN TOK KIYDI

İşadamı  Alican Sağlam ve Öğretmen Özge Şahin’in nikâhlarını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok kıyarken şahitliklerini  Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yilmaz ve Kabin Memuru Ebru Türker Uğur yaptı. Başkan Tok yeni çiftlerin evlilik cüzdanını Başkan Yılmaz işe ,”Bu güzel mutlu günde bende evlik cüzdanını kızımıza  takdim ediyorum ve birlikte yaşamlarını sürdürmelerini temenni ediyorum” dedi.
ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR
Sheraton Otelinde  yapılan evlilik törenine Sağlam ve Şahin ailelerinin yanı sıra Samsun’un eski Milletvekili Cemal Alişan, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Çarşamba ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Yılmaz Yılmaz Fındık Fabrikası Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Tufan Yılmaz ile çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum