Muay Thai İl Seçmeler Başladı

Muay Thai İl Samsun İl Seçmeleri büyük bir coşkuyla başladı. Sporcular Türkiye Şampiyonası'na gidebilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Muay Thai İl Seçmeler Başladı
01 Haziran 2022 - 16:25
Atakum Halk Eğitim Merkezi ve Samsun Muay Tahi İl temsilciliği'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Samsun İl Seçmeleri 14 kulüpten 200 sporcunun katılımıyla bugün başladı. Atakum Sanat Merkezi Bahçesi'nde kurulan ringde gerçekleşen karşılaşmalar, yarın final müsabakaları ile son bulacak. Turnuvaya, Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik katılarak, sporculara başarı diledi.
14 Kulüp 200 Sporcu
Muaythai İl Temsilcisi Özgür Arlı, seçmelerde derece elde edecek sporcuların Samsun'u Türkiye Şampiyonası'nda temsil edeceğine değinerek, "Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız Samsun İl Seçmesi'nde toplamda 14 kulüp, 200 sporcu katıldı. Şuana kadar güzel maçlarımız gerçekleşmekte. Yarın ise final müsabakalarımız olacak. Ardından derece elde eden sporcularımız, Türkiye Şampiyonası'nda şehrimizi temsil edecekler. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum