MLP, Samsunspor Basketbol'un Sağlık Sponsoru

Samsunspor Kulübü ve Basketbol Şubemiz tüm sağlık hizmetleri kapsamında 2023 – 2024 sezonu sonuna kadar MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile anlaşma yeniledi.

MLP, Samsunspor Basketbol'un Sağlık Sponsoru
09 Ağustos 2023 - 21:01
Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, Samsunspor Kulübü Genel Sekreter Yardımcısı Damla Beytekin, Samsunspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Emre Ekim, VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, VM Medical Park Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Bölge Koordinatörü Güven Erol’da katıldı.
İmza töreni öncesi konuşan, Başkan Vekili Arzu Uslu “VM Medical Park Hastaneleri ile Basketbol kulübümüzün geçen senede anlaşması vardı. Yine aynı şekilde ve üstüne daha çok koyarak devam edecek bir protokolümüz olacak. Bu sene daha farklı bir anlaşma sağladık. Tüm Türkiye de devam edecek bir sağlık anlaşması yaptık. Takımımızın gittiği her yerde VM Medical Park Hastaneleri ve gruplarından faydalanabileceğimiz bir anlaşma yapıldı. Bununla beraber Samsunspor üyesi olan tüm taraftarlarımıza yüzde 20’lik bir indirim uygulanacak. Basketbol takımımızın kombinesini alan ve bu kombine ile hastaneye gidenlere de aynı şekilde indirim sağlanacaktır ‘’diye konuştu.
VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan ise, “VM Medical Park ve Liv Hospital Hastaneleri’nin çatı şirketi olan MLP Sağlık Hizmetleri olarak bizim ana hedefimiz, sporcu sağlığının geliştirilmesi, güçlendirilmesidir. Bu felsefeyle spor kulüplerinin, spor organizasyonlarının, bireysel sporcuların sponsorluğu, desteklenmesine önem veriyoruz” diyerek bu anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum