Reklam
Reklam
Reklam

Minikler Üşümesin Üçüncü Yılında

Sevdamız Samsun Platforumu Yönetim Kurulu üyeleri, Piazza’da bulanan Flo Mağazası’nın Müdürü Ali Şalcı’nın desteği ile Minikler Üşümesin Projesi’nin üçüncü yılında Havza ilçesinde Çelikalan Köyü ve Memduhiye Mahallesi’ndeki öğrencilere hediyeler götürdü.

Reklam
Minikler Üşümesin Üçüncü Yılında
24 Ocak 2021 - 13:37
Reklam
Öğrencilere bot ve mont hediyeli edilen programda korona virüs salgınından dolayı soysal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek hediyeler öğrencilere teslim edildi. Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, çocukların kalbine dokunmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sevindirdiğimiz program için sayın Ali Şalcı’ya teşekkür ederiz. Sevdamız Samsun Platformu olarak geleceği şekillendirecek olan ve geleceğin sahipleri olan çocuklarımız için yapılan her türlü çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.
Hediyelerin öğrencilere götürülmesinde kendisine destek veren Sevdamız Samsun Platformu Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Hayırsever Ali Şalcı ise, “Çocuklarımıza verdiğimiz hediyeleri, yaşları kaç olursa olsun hep hatırlayacaklar. İhtiyacı olsun veya olmasın çocuklar her zaman sevgi görmeyi hak ediyorlar. Bizler imkânlarımız çerçevesinde elimizin uzandığı herkese ulaşmak için gayret gösteriyoruz. İlerleyen yıllarda bizlerden hediye alan çocuklarımızdan bazıları da bu günleri unutmayarak bizler gibi kendi dönemlerine denk gelen çocuklara ulaştıklarında yaptığımız çalışmalar ayrı bir anlam kazanacak” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum