MİNİK ÖĞRENCİLERİNDEN LÖSAM'A ANLAMLI DESTEK…

Samsun- Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle LÖSAM Derneğinin katılımları ile Lösemili çocuklar yararına resim sergisi düzenledi Resim sergisi için

MİNİK ÖĞRENCİLERİNDEN LÖSAM'A ANLAMLI DESTEK…
10 Kasım 2017 - 20:50
Samsun- Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle LÖSAM Derneğinin katılımları ile Lösemili çocuklar yararına resim sergisi düzenledi
Resim sergisi için Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri aileleri ile birlikte yaptıkları resimlerin satışında elde ettikleri geliri LÖSAM derneğine bağışladı. Sergi açılışı LÖSAM yetkilisi Kenan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Şube Müdürü Mustafa Kaplan, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.
ANAOKULUMUZ GÜZEL İŞLER YAPIYOR
Projeleriyle pek çok başarıları olan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Maarif Hareketi kapsamında ilçemiz 1. si, İlimizin de 2.si olmuştur. Yaptıkları  güzel çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, ”Yarınlarımızın ne olacağı belli değildir. Bugün sağlıklı olan birinin yarın hastalanmamaya garantisi yoktur. Bu nedenle  bu tür konularda daha duyarlı olmak insanın ruhunu mutlu etmektedir. Özellikle küçük yaşlarda çocuklarımızı duyarlılık anlamında şimdiden aşılamamız gerekmektedir. Burada böyle anlamlı bir etkinlikle yapılan katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum“ dedi.
OKUL MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
LÖSAM Derneği yetkilisi Kenan Öztürk ise yaptığı konuşmada,“ Hayat düz bir çizgi değildir. İnişli çıkışlı hayatlarımız vardır. Bizler sosyal bir varlığız. Kimse dünyada tek başına olamaz. Paylaşımlar mutluluk verir. Bugün Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerimizin yaptıkları sergi çok anlamlı ve LÖSAM olarak bizleri çok mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.
SERGİDE KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR
Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen’de, "Değerler Eğitimine önem vermekteyiz. Çocuklarımıza erken yaşlarda eğitim çok önemlidir, Bu anlamlı sergiden dolayı katkıları olan tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum