Milletvekili Yılmaz'dan 20 Ocak Mesajı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 20 Ocak 1989 tarihinde meydana gelen 'Kara Gün' olarak anılan Samsunspor kafilesinin geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbol şehitlerinin ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Yılmaz'dan 20 Ocak Mesajı
19 Ocak 2022 - 17:50
Milletvekili Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "20 Ocak 1989 tarihi yüreğimizde büyük acıların yaşandığı yıl olarak yer almıştır. 33 yıl önce Samsunsporumuzun geçirdiği elim kaza ülkemizi, hepimizi yasa boğmuştur. Samsunspor kafilesinin Havza'da geçirdiği kazada teknik direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve takımımızı Malatya’ya götüren otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmiştir. Acısını hala içimizde yaşadığımız bu elim kazadan sonra Samsunsporumuz manevi olarak çok yıpranmıştır. Rabbim böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın.
Kırmızı-Beyaz takımımız renklerine bu kazadan sonra siyah eklemiş, büyük acının izleri formamızda unutulmamak üzere taşınmaya başlanmıştır.
Elim kazada hayatını kaybeden, kalbimizde unutulmaz yeri olan futbol şehitlerimizi ve ebedi hayata irtihal etmiş Samsunspor’a gönül vermiş herkesi rahmetle anıyorum. Samsunspor hepimizin ortak değeridir. Ligde büyük bir mücadele veren ekibimize gönülden destek veriyoruz ve her zaman yanındayız. Samsunsporumuza inanıyor ve Süper Lig yolunda başarılar diliyorum."



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum