Millet Hareketi Diye Başladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim gecesinde açıklama yapabilmek için elinde verilerin olmadığını söyledi.

Millet Hareketi Diye Başladı
13 Ağustos 2020 - 11:36
İnce, CHP'nin 13 bin sandığa gözlemci yerleştirmediğini de açıkladı.
Benden Yalan Söyleyip Milletin Karşısına Çıkmamı İstediler. 4 milyon oyu sokağa bırakmışlar, benden yalan söyleyip milletin karşısına çıkmamı istiyorlar. Bana 'Neredeydin' diye soranlardan özür diliyorum, krizi kötü yönetmiş olabilirim.
Bana seçim sonuçları ile ilgili veri vermediler.
Erdoğan 1,3 Milyon Oy Az Alsaydı Seçim İkinci Tura Kalacaktı
Ankara'da basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı sıkıntıları tek tek anlattı. CHP yönetiminin sandıklara sahip çıkmadığını ifade ederek gece yarısı kendisine veri vermedikleri için çıkıp açıklama yapmadığını söyledi.
İnce'den Bölücü Diyenlere Pet Şişeli Cevap Verdi
CHP'nin 2018'deki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında "Bin Günde Memleket" adıyla bir hareket başlatacağını söyledi.
Muharrem İnce, hareketin başlangıç tarihinin Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül olacağını belirterek, bu tarihte Sivas'ta olacaklarını kaydetti.
Muharrem İnce "Partiyi bölüyor" şeklinde tepkiler de cevap verdi. İnce, eline aldığı iki pet şişe suyla "bölücülük" tepkilerine yanıt vererek, şunları söyledi; "Partiyi bölüyorsun. Peki. Bu Cumhur İttifakı. Bu da Millet İttifakı. Yani ben bu Millet İttifakı'ndan ayrılıp buraya mı geçiyorum. Var mı böyle bir şey? Hayır. Niye geçeyim? Geçmiyorum, ben buradayım, Millet İttifakı'nın içindeyim. Niye bölmüş oluyorum? dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum