MHP'li başkandan Özgecan açıklaması

Tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesine ilişkin bir açıklama yapan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Kadın katillerinin idam edilmesinden başka bir seçenek olmamalı" dedi

MHP'li başkandan Özgecan açıklaması
16 Şubat 2015 - 18:49
Tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesine ilişkin bir açıklama yapan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Kadın katillerinin idam edilmesinden başka bir seçenek olmamalı" dedi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüsün şoförü tarafından katledilen Özgecan Aslan'ın zanlıları hakkında idam kararı verilmesini isteyen Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, cinayeti vahşet olarak değerlendirdi. Bu tür olaylarının cezasının en ağır ceza olması gerektiğini savunan Kılağuz, "İçimiz yanıyor, ciğerlerimiz sızlıyor. Kanımızı donduran bu olayı anlatacak tek bir cümle bile yok. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir olayda genç bir kızımız vahşice katledildi. Bu yaşananları vicdanların kabul etmesi mümkün değil. Yaşananlar kabul edilebilecek bir olay da değil. Ateş bu sefer düştüğü yeri değil, herkesin yüreğini yakmıştır. Ülkemizde cinsel istismar suçları gün geçtikçe artıyor. Artık bu suçlar için verilen cezaların caydırıcı olması lazım. Cinayetle sonuçlanmış cinsel suçlarda idam kararı verilebilmelidir. Böyle bir karar meclise gelirse buna ülkemizde kimsenin karşı çıkacağını zannetmiyorum" dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum