Reklam
Reklam
Reklam

MHP Samsun'dan "Adım Adım 2023"

MHP Samsun "Adım Adım 2023, İlçe İlçe anlatma ve aydınlatma” toplantılarını tamamladı.

Reklam
MHP Samsun'dan "Adım Adım 2023"
20 Eylül 2022 - 20:20
Reklam
“Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Samsun’da tamamlanması sonrası Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklama yaparak ilçe çalışmaları hakkında bilgi verdi.
“Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Samsun’da 08.09 2022 Perşembe günü Asarcık İlçesinde başladığını, 17.09.2022 günü İlkadım İlçesinde Ömer HALİSDEMİR çok amaçlı salonu ve Canik İlçesinde Canik Kültür Merkezindeki programlarla tamamlandığını dile getiren Karapıçak, program, toplantı ve ziyaretlere ilişkin açıklama yaptı.
Karapıçak; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı toplantımızı MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ın katılımlarıyla 21 Kasım 2021 günü geniş katılımla gerçekleştirmiştik. Devamı niteliğinde bu kez ilçelerimizde düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programlarımız da MHP Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya, MHP Milletvekillerimiz, MHP Merkez Yönetim Kurulu - MYK ve Merkez Disiplin Kurulu - MDK üyelerimizin katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. İlçelerimizde ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, parti üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Toplantılarımıza Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle katılan Genel Başkan Yardımcımız ve MHP Ankara Milletvekilimiz Mevlüt Karakaya, MHP Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Hüseyin Edis, Ahmet Kürşat Azkur, Adem Yurdagül, Davut Haskırış, MDK üyemiz Cemil Yavuz Aksu’ya bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Samsun’da ki programlar kapsamında toplam 17 ilçemizin 12’sinde salon toplantısı, 5 ilçemizde ise saha çalışması, esnaf ziyareti ve bir dizi STK, Oda ve Borsalarımızı ziyaret ettik. Bu program, toplantı ve ziyaretlerimizde ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte ekonomi, bölgedeki jeopolitik gelişmeler, mülteci sorunu, iç ve dış politika, terör, savunma sanayinde gelişmeler ile 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler konularında bilgilendirme yapıldı. Programlarımızda katılımcıların soru, sorun ve önerilerini de dikkate aldık. Soruları ve sorunlara dair aydınlatılması gereken hususları açık bir dille ve net cevaplarla yanıtladık” dedi.
Karapıçak devamında yaptığı açıklamada bölgenin öncelikli konuları olan tarımsal üretim ve tarım girdileri konularında birçok soru ve sorun geldiğini söyleyerek; “İlçelerimizde çiftçilerimiz içinde bulunduğumuz ay itibariyle hasat edilen ürünlerin satışına yönelik taban fiyat uygulamalarından genelin memnun olduğunu gördük. Buna karşın en büyük sıkıntının da bu memnuniyetin ardından geldiğini gördük. İlgili kurumlarca açıklanan taban fiyat / alım fiyatları maalesef piyasada tüccarlar tarafından tam anlamıyla karşılık bulmuyor. Özellikle fındık, buğday ve ayçiçeğinde bu sorunları dinledik. Notlarımızı aldık ve ilgili kurumlara iletmek üzere bilgi notlarını ve raporlarımızı hazırlayarak ilettik ve iletmekteyiz” dedi.
Sadece seçim döneminde değil sürekli olarak sahada olduklarını söyleyen Karapıçak; “Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek Genel Merkezimizin talimatlarıyla gerek ise İl Başkanlığımızın düzenli ve planlı programlarıyla tam bir alan hâkimiyeti oluşturarak 17 ilçemize her kesimden binlerce hemşehrimizle bir araya geldik. Tüm kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ilimizi, bölgemizi, ülkemizi konuştuk, sorunları dinledik, projeleri gördük takipçisi olduk” dedi.
Muhtarlarla pandemi öncesinde başlayan saha çalışmalarının sonuçlarını aldıklarını ve bu ziyaretlerin şimdi yapılan ilçe programlarında nasıl bir etkisi olduğunu yakından gözlemlediğini aktaran Karapıçak; “Samsun’da 1.252 mahallemizin muhtarlarını ve dolaysıyla mahallesini İlçe teşkilatlarımız, fırsat bulduğumuzda da İl Teşkilatımızla ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizin verdiği sonuçları son düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarında aldık. Muhtarlarımızla yapmış olduğumuz mülakat ve anketlerimizin sonucunda ilçelerimizin ve mahallelerimizin önceliklerini bilerek ve dolayısıyla dersimize çalışarak sahaya çıktık” dedi.
Karapıçak; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bölge toplantılarıyla başlayan, il-il, ilçe-ilçe program ve “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları ile devam eden çalışmalarda mesai mefhumu gözetmeden çalışan bir Milliyetçi Hareket hedefinden şaşmadan son hız ilerlemektedir. Genel Başkanımızın liderliğinde ilerleyen bu süreçte söylenen her sözün, her kelimenin, her cümlenin, her açıklamanın önemi vardır.” diyerek, “Cumhur ittifakı, oturduğu zemin ve ilkeleri önemlidir. Cumhur İttifakını anlamayan milleti anlayamamış demektir. Bu milleti anlamayan ise geçmişte olduğu gibi bugün de küresel güçlerin ve emperyalizmin peşinden koşanlarla, kapitalizmin değirmenine su taşıyan oportünist, menfaatçi, eyyamcı zihniyetteki kişilerdir. Bu zihniyetin vücut bulduğu yapı ise bugün tek amacı “o olmasın” sloganıyla birbirine benzemeyenlerin bir araya geldiği 6’lı masadır. Aslında 6’lı da değil 6+2 bir masadır. Bu durum toplumun bağrında bilinen, 2023 seçimlerinde ise tokadı yiyecek bir yapıdır” dedi.
Açıklamasının sonunda ilçelerde düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programlarına verdikleri emeklerden dolayı İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkücü Kuruluşlar ve Parti Üyelerine teşekkür ederek katılımları için tüm STK ve hemşehrilerine saygı ve hürmetlerini ilettiğini söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum