MHP HDP İle Koalisyona Mı Zorlanıyor?

CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu ve Parti sözcüsü Haluk Koç’un yaptıkları basın açıklamalarında MHP HDP ile koalisyona mı zorlanıyor? Hem CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu hem de P

MHP HDP İle Koalisyona Mı Zorlanıyor?
18 Haziran 2015 - 12:54
CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu ve Parti sözcüsü Haluk Koç’un yaptıkları basın açıklamalarında MHP HDP ile koalisyona mı zorlanıyor?

Hem CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu hem de Parti sözcüsü Koç, yaptıkları TV programlarında AK Parti'nin dışarıda bırakıldığı dışarıdan HDP destekli CHP- MHP koalisyonu için Bahçeli'ye seslendiler.

CHP Sözcüsü Haluk Koç katıldığı televizyon programında “Erken seçim olursa AK Parti tek başına iktidar olabilir diyerek Bahçeliye programda HDP ile uzlaşmaları gerektiği konusunda açık çağrı yaptı.

Koç bir TV programında yaptığı konuşmasında benim Sayın Bahçeli'ye saygım sonsuz ama şöyle bir şey var; Biz bir şeyi ortaya koymaya çalışıyoruz, bir siyasi önermede yüzde 13 almış bir parti 80 tane milletvekili parlamentoya soktu. Şimdi ben bu partiyi yok sayıyorum demek. Ben bir toplumu yok sayıyorum demek doğru değil bunun aşılması gerekli. Bakın çözüm süreciyle ilgili bir taslak da hazırlanabilir.

Kamuoyunda CHP’nin MHP’yi koalisyon kurması konusunda zorladığı görüşü hâkim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum