MEVLANASPORLU MEHMET EFE FENERBAHÇE FUTBOL OKULU'NA TRANSFER OLDU

Bafra Mevlanaspor 2007 Yaş Gurubundan forveti Mehmet Efe Sekmen Fenerbahçe Samsun Okulu' na transfer oldu

MEVLANASPORLU MEHMET EFE FENERBAHÇE FUTBOL OKULU'NA TRANSFER OLDU
17 Ekim 2018 - 15:56
Bafra Mevlanaspor 2007 Yaş Gurubundan forveti Mehmet Efe Sekmen Fenerbahçe Samsun Okulu' na transfer oldu.
Mehmet Emin Sekmen, hedefinin Fenerbahçe' de en iyi yere gelebilmek olduğunu; okulla sporu eşit mesafede götürmeye çalışacağını söyledi.
Mehmet Efe Sekmen' in Bafra Öğretmenevi' nde Müdür olan babası Nevriz Sekmen de oğlunun renklerine gönül verdiği, sevdiği ve tercih ettiği sarı- lacivertli Fenerbahçe forması giymesinden mutlu olduğunu ve başarılı olacağına inandığını belirtti.
Fenerbahçe Futbol Okulu'ndan yapılan açıklama ise şöyle; "Fenerbahçe Futbol Okulu olarak; 6-7 Ekim de Samsun Anakent ( Yeni Emn. Müd. yanı ) Tesisleri' nde, Bafra da ise 27-28 Ekim de Çaça Halı Sahası'nda antrenmanlara başlıyoruz.
5-15 yaş çocuğu olan veya çevresinde bu yaş grubu tanıdığı çocukları olan herkesi bekleriz. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla teslim edebileceğimiz çok iyi antrenörlerimiz mevcut.
Her şeyden önce disiplinli ahlaklı saygılı sosyal bireyler olması için çalışacağız. Bununla beraber çocuklarımız; eğlendiği, stresten uzaklaştığı keyifli anlar yaşayacak.
Gelişme kaydeden çocuklarımız için bizim raporlarımız doğrultusunda yıl içerisinde izleme komiteleri gelerek ailelerle görüşmeler yapacak. Antrenman malzemeleri beden ölçülerine göre Fenerbahçe AŞ den gelecek. "
Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen' in oğlu Mehmet Efe Sekmen' e bundan sonraki fubol hayatında Fenerbahçe' de başarılar dileriz.
Haber: Oktay ZERRİN- Bafra
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum