Mesele seçimi kazanmak değil!

AK Parti’nin eski ve yeni teşkilat mensupları Canik’te birliktelik görüntüsü sergiledi

Mesele seçimi kazanmak değil!
04 Ekim 2015 - 18:02
AK Parti’nin eski ve yeni teşkilat mensupları Canik’te birliktelik görüntüsü sergiledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “1 Kasım’da mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. AK Parti'ye oy vermek, istikrara evet demek, geleceğe yürümek demek” dedi.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Dünden Bugüne AK Parti” kahvaltısında partinin eski ve yeni teşkilat mensupları biraraya gelerek, birliktelik görüntüsü sergiledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Adayı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma’nın da katıldığı kahvaltıda, eski ve yeni parti teşkilat mensupları kaynaşma imkanı buldu. 

MİLLETİN KADERİNİN SEÇİMİ

Kahvaltının ardından konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçimlerinin önemine işaret etti.  1 Kasım seçimlerinin bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimi olduğuna vurgu yapan Genç, “Mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. Bu seçim ülkemiz için iyi olanla kötü olanın mücadelesidir. Partimizin ilk kurulduğu gündeki azim ve şevkle yepyeni bir mücadele ile yola devam edeceğiz. Bu mücadele hiç bitmeyecek. Yüreklerimizi birleştiren gelecek vizyonumuzla hep beraber tek bir yürek olarak geleceğe doğru yürüyeceğiz” dedi.

1 KASIM’DA TEK VÜCUT OLMALIYIZ

Oynanan oyunların AK Parti'ye karşı değil, Türkiye'ye ve Türkiye'nin geleceğine karşı olduğunu belirten Genç, “Bizler siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun ülkemizin birliği, halkımızın dirliği, Türkiye'nin geleceği için bir olmalıyız, diri olmalıyız. CHP'li ve MHP'li kardeşlerimiz bunu iyi görmelidir. AK Parti’lisi, MHP'lisi, CHP'lisi... Bir bütün olarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar karşısında 1 Kasım'da tek vücut olmalıyız. Bizler seçim zamanları dışında aynı ekmeği bölüşüyoruz, kız alıp veriyoruz, düğünümüzde, cenazelerimizde bir oluyoruz. Şimdi 1 Kasım da siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakma günüdür” diye konuştu.

MAZLUMLARA ULAŞAN PARTİ

AK Parti’nin sadece kendisine oy verenlere, sadece kendisini sevenlere hizmet götüren değil, 77 milyona, hatta sınırları aşarak yurt dışındaki Türklere, Türkmenlere, tüm dost ve mazlumlara ulaşan bir parti olduğunu ifade eden Genç, “Terör örgütüne sırtını dayayan bir partiye birileri nasıl destek veriyorsa, MHP'li kardeşlerimden özellikle rica ediyorum, 1 Kasım'da hainliklere karşı, geleceğimiz için bu seçimde AK Parti'de tek vücut olalım. AK Parti'ye oy vermek demek, ülkemiz üzerinde kirli emeller besleyenlere tokat demek. 2 Kasım'da yepyeni bir Türkiye'de uyanmak dileğiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE BAŞBAKANIN AÇIKLAMASINI İZLEDİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağına ve istikrarın süreceğine inandığını söyledi. Karaaslan, “Dünya görüşleri birbiriyle hiç uyuşamayacak güçler Parti karşısında biraraya geldiler. 7 Haziran seçimi sonrasında tek başına iktidar kurulamamasını da fırsat bilerek ülkede kaos yaratmak isteyenler oldu. İstikrarı bozmaya yönelenler oldu. AK Parti Türkiye’nin partisidir. İnanıyorum ki aziz Türk milleti 1 Kasım’da sandıkları bir kez daha patlatacaktır” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu ise, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum