Lozan Caddesi Eski Günlerine Geri Dönecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, esnaf ziyaretlerin de bulundu. Türkel, ‘’Lozan Caddesi’ni eski kimliğine ve canlılığına kavuşturacağız’ dedi.

Lozan Caddesi Eski Günlerine Geri Dönecek
28 Şubat 2024 - 18:01
Esnafımız Nefes Alacak
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, ilk olarak Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Lozan Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaflarla güzel diyaloglar kuran Serhat Türkel’e birçok vatandaş da evlerinin balkonlarından el sallayarak başarı diledi. Türkel, caddede yürüyen vatandaşlarla da sık sık sohbet etti. Lozan Caddesi esnafının ortak sorununun iş yapamamak olduğunu bildiğini belirten Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, ‘’Burada esnafımızın kazancının yüzde 80 düştüğünü biliyorum. Bunun sebebi caddenin tek şeride düşürülmesi ile birlikte vatandaşlar alışveriş yapamaz hale geldi. Bundan dolayı da buradaki canlılık bitti. Esnafımız ve burada yaşayan sakinlerimiz ile birlikte alınacak ortak bir kararla burayı tekrar eski canlılığına kavuşturacağız. Lozan Caddesi’ni daha kullanışlı hale getireceğiz ve esnafımız nefes alacak’’ diye konuştu.
Türkel’e Yoğun İlgi
Oldukça büyük bir ilgi ile karşılanan Serhat Türkel, gördüğü samimiyet ve sevgi gösterilerine karşı cevapsız kalmadı. Atakum’un her sorununa vakıf olduğunu, bu sorunların da seçildikten ilk 2 yıl içinde tamamını çözüme kavuşturacağını ve sorunsuz bir Atakum haline getireceğinin sözünü verdi. Türkel Lozan Caddesi ziyareti sonrası Denizevleri Mahallesi’nde faaliyet gösteren vatandaşları ziyaret etti.
Esnafımızın Bereketi Artacak
Göreve geldikten sonra projelerinin arasında, Uluslararası Halk Dansları Festivali olduğunu ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, ‘’İlk festivalimizi, bu yıl yaz ayında yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız festivaller ile esnafımızın bereketi artacak. Gelecek olan yabancı turistler esnafımızın yüzünü güldürecek. Atakum’un marka değerini arttıracağız. Alışa gelmişliğin dışına çıkacağız. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Atakum’a faydalı işler yapmak için gençliğimizin enerjisi ile koşmaya başlayacağız. Bunları gerçekleştirmek için ise sizlerin desteğine ihtiyacım var’ şeklinde konuştu.
  
    
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum