LÖSEV Samsun Şubesi'nden Havza- Kavak Ziyareti

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 23. yılında hayata geçirdiği bu yıl da Türkiye genelinde sayıları 45 bini aşan lösemili çocuklarımız ve ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerimizi sürdürmeye devam etmektedir.

LÖSEV Samsun Şubesi'nden Havza- Kavak Ziyareti
24 Eylül 2021 - 21:09
Bu hizmetlerimizin yanı sıra tüm ailelerimize gıda, giysi, oyuncak, kırtasiye ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi ihtiyaç duydukları tüm ürünleri duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ile evlerine kadar ulaştırmaktadır.
Her yıl Eylül ayında küresel ölçekte gündeme alınan Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı, Türkiye’de ve dünyada kanserden etkilenen çocukları ve ergenleri hatırlama zamanıdır. Pandemi sırasında bile, çocukluk çağı kanserleri, dünyadaki çocuklar için hastalık kaynaklı ölümlerin bir numaralı nedeni olmaya devam etmiştir. Kendini çocukluk çağı kanseri ile mücadeleye adamış uluslararası birçok savunucu ve köklü örgüt ile birlikte LÖSEV’in amacı, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak belirlenmiş olan Eylül ayında, farkındalık yaratarak bu cesur küçük bireylerin hepsini onurlandırmak ve bilinçlenerek kansere dur demektir.
LÖSEV Samsun Şubesi olarak Aktif İletişim Sorumlusu Aycan Seymen ve Sosyal Hizmet Sorumlusu Aslı Akyol LÖSEV ’in çalışmalarını anlatmak ve LÖSEV Aileleri ile bir araya gelmek için Havza ve Kavak ilçe ziyareti gerçekleştirdi.
Havza Kaymakamı Sn. Cengiz Nayman, Havza Milli Eğitim Müdürü Sn. Uğur Sağlan, Havza Belediye Başkanı Sn. Sebahattin Özdemir, Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sn. Sezen Nejla Mutlu, Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn. Fatih Bıyık; Kavak Belediye Başkanı Sn. İbrahim Saraçoğlu, Kavak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn. Recep Güney, Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Orhan Büyük gibi kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi veren LÖSEV Samsun Şubesi yetkilileri, Kanser hastalarının yönlendirilmesi, Sağlıklı yaşam seminerleri konusunda bahsetti. Dolandırıcılar konusunda uyarı yapıp LÖSEV ’in asla kapı kapı gezip elden para toplamadığı, boyama kitabı ya da bülten satmak gibi bir yöntem ile bağış toplamadıklarına vurgu yaptılar.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum