LÖSEV Hayata Bağlıyor

LÖSEV – Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 23 yıldır kanser hastalarının yanında. Sadece hastalık sürecinde maddi, ayni ve psikolojik destekleri iletmekle kalmıyor sonrasında da hayata bağlıyor.

LÖSEV Hayata Bağlıyor
20 Eylül 2021 - 16:00
İyileşmiş çocukların yüzü tekrar gülsün ve arkadaşlarıyla oyunlar oynasın diye çeşitli sosyal etkinlikler ile desteklerini sürdürüyor. Çünkü moral ve motivasyonun en güçlü ilaç olduğunu biliyor.
Çocukların Mutlu Günü
Zor bir tedavi sürecinde geçen çocuklar, tedavileri bittikten sonra da sürekli kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle bu dönemde hijyenik alanlarda sosyalleşebiliyorlar. LÖSEV tüm bunları düşünerek etkinlikleri dezenfekte edilmiş ve çocuklara özel alanlarda sosyalleşmelerine destek oluyor. Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında kanseri atlatmış çocuklar Bowling oynayarak keyifli zaman geçirdiler.
Çocukların Mutluluğu Bizlerin Farkındalığı Olsun
Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan çocukların keyifli bir zaman geçirmesi sadece LÖSEV’in başarısı değil. LÖSEV Ailesinin bir parçası olan bağışçıların ve gönüllülerin destekleri ile gerçekleşiyor. Siz de bu farkındalık ayında LÖSEV’e gönüllü olabilir ya da bağışlarınız ile destek olabilirsiniz.
LÖSEV’in internet sitesinden form doldurarak gönüllü olmak çok kolay. Bağışçımız olmak isterseniz de bankalardan, internet sitesinden ve ofise gelerek bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kapı kapı gezip elden para toplayan kişilerin LÖSEV ile bir bağlantısı yoktur. Dolandırıcılara dikkat edelim!
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum