LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES…

Samsun’un Canik ilçesindeki Hasköy Cumhuriyet ilkokulundan lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi Bir Gülücük her şeye değer topluluğu ile paydaş olarak okulun anasınıfı öğretmenleri ve velileri

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES…
02 Ocak 2018 - 22:15
Samsun’un Canik ilçesindeki Hasköy Cumhuriyet ilkokulundan lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi Bir Gülücük her şeye değer topluluğu ile paydaş olarak okulun anasınıfı öğretmenleri ve velileri lösemili çocuklar için kermes aynı zamanda aralarında malzeme toplayarak eşofman takımı, bez, maske, mama gibi önemli ihtiyaçların karşılanması vesile oldu.
Kermes açılısına Canik Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Bakiye Can Usta Mustafa Kaplan Hasköy Cumhuriyet ortaokul Müdürü Hakan Özkan Müdür Yardımcısı Yakup Arslan, Savaş Nar Bir Gülücük Her şeye Değer Grubunun Kurucusu Serap Öksüz Ersoy, Yöneticileri Duygu Kaya, Ilcan Kulaksız ve Hilal Kaplan Hasköy Cumhuriyet İlkokulundan çok sayıda veli katıldı.
TOPLUMLA İÇ İÇE OLMASI ÇOK ÖNEMLİDİR
Açılış öncesi konuşma yapan Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör, ”Bugün bizleri burada güzel bir amaç etrafında toplayan basta anasınıfı öğretmenlerim ve anasınıfı velilerimiz çok güzel bir oluşumu gerçekleştirdiler Hastalıkların tedavisinde psikolojik desteğin önemi büyüktür. Özellikle lösemi gibi hastalıklarda, hastaların sürekli iyi bir psikolojiye sahip olması, toplumla iç içe olması çok önemlidir. Onlara gösterilen en ufak bir sevgi veya ilgi bile mucizeler yaşanmasına sebep olabilir. Bu yüzden toplumu oluşturan bireyler olarak hepimiz bu konuda bilinçli olmalı, insanlık örneği sergileyerek lösemili çocuklara hem ekonomik açıdan hem de psikolojik açıdan destek çıkmalıyız ki biz bunun ekonomik boyutunda bugün yardımcı olmak istemekteyiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan şube müdürlerime ve tüm misafirlerimize Ayrıca muhteşem bir gönül taşlık ilkesi ile bu işi yürüten ve bugün aramızda olan Bir Gülücük her şeye değer topluluğuna canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
EMEĞİ GEÇEN HEKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bir Gülücük Her şeye Değer Grubu kurucusu Serap Öksüz Ersoy, ”Bir Gülücük Her şeye Değer Grubu Olarak Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır. Ayrıca bizleri bugün burada çok güzel ağırlayan, Okul Müdürümüz Sayın Ümmet Öngör Bey'e ve sevgili Öğretmenlerine, küçük kalplere ve emeği geçen tüm annelere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Açılış sonrası yoğun bir katılımla devam eden kermes çok sayıda velinin katılım sağlandığı görüldü.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum