Ladik Belediyespor'da Ali Sukas Sesleri

Lâdik’te taraftar Lâdikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Sukas'ın tekrar kulüp başkanı olmasını istiyor.

Ladik Belediyespor'da Ali Sukas Sesleri
07 Ağustos 2020 - 13:16 - Güncelleme: 07 Ağustos 2020 - 19:41
Lâdik’te taraftar Lâdikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Sukas'ın tekrar kulübe el koyacağını düşünüyor ve heyecanla bekliyor. Telefon ile bir önceki dönem Lâdik Belediyespor’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ali Sukas’la görüştüğümde, “Su ada bu açıkla yapmam erken, zaman neyi gösterir bilemiyorum. Her şeyin hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.
Taraftarlarımıza Teşekkür Ediyorum
Bir önceki dönem Lâdik Belediyespor' da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ali Sukas’ı takımın başında yeniden başkan olarak görev yapasını bekleyen taraftarlar ilçede adeta bir bütün oldular. Açıklama yapan Ali Sukas, “Başkan olarak gören yaptığım süreçte taraftarlarımızın gönlüne girmişim. Buda beni fazlasıyla mutlu ediyor. Beni takımın basında başkan olarak görmek isteyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Su anda başkanlık için kararımı vermiş değilim ”diye konuştu
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum