Reklam
Reklam
Reklam

Kurum Amirleri Muhtarların Sorun ve Taleplerini Dinledi

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran başkanlığında Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, kurum amirlerinin katılımlarıyla mahalle muhtarları ile Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Reklam
Kurum Amirleri Muhtarların Sorun ve Taleplerini Dinledi
23 Eylül 2021 - 17:47
Reklam
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından mahalle muhtarları sorun ve taleplerini belirttiler. Muhtarların sorunları belirtmesinden sonra ilgili kurum amirleri çözüm önerilerini sundular.
Sorunları Masaya Yatırdık
Toplantı sonunda bir açıklama yapan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Biz zaman zaman muhtarlarımızla toplantı yaparak muhtarlarımızla daire amirlerini bir araya getiriyoruz. Toplantıda ilçemizin sorunlarını birebir masaya yatırarak çözüm yollarını bulmak adına görüş alışverişinde bulunuyoruz. Muhtar arkadaşlarımız tarafından toplantıya yoğun bir katılım oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız toplantıda, mahallelerinde yaşamış oldukları sorunları dile getirdiler. Bölgemizin ana sorunu su, yol ve elektrik üzerine yoğunlaştığı için bu konular aktarıldı ve ilgili daire amirlerimiz cevaplarını vermiş oldular. Verimli bir toplantı gerçekleşirdik. Birde pandemi döneminde olduğumuz için yapılması gerekenler ile alakalı bilgilendirme yapılmış oldu” dedi.
Yol Çalışmalarımız Süratle Devam Ediyor
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ise yaptığı açıklamada yapılan tüm çalışmaları resmi kurumlarla istişare ederek yaptıklarını ifade ederek, “Muhtarlarımızın yollar ile ilgili sorunlarını bire bir not aldık. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’ın talimatlarıyla yol çalışmalarımızı yaparken mahallelerimizde aciliyet sırasına önem veriyoruz. Kırsal mahallelerimizde 2020 yılında yapılan beton ve sathi kaplama çalışmaları, aynı şekilde 2021 yılı programımızda devam ediyor” diye konuştu.  



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum