Reklam
Reklam
Reklam

Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e!

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek geçmişten günümüze Atakum’da görev yapan Belediye Başkanlarını, Meclis Üyelerini, Belde ve İlçe Başkanları ile teşkilat mensuplarını Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e başlığı altında 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısında bir araya getirdi.

Reklam
Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e!
25 Eylül 2022 - 14:26 - Güncelleme: 25 Eylül 2022 - 17:57
Reklam
Başkan Abdulkadir Köstek konuşmasında geçmiş dönemlerde elini değil gövdesini taşın altına koyarak teşkilatımız bünyesinde aktif olarak görev yapmış olan ve davetimize icabet ederek bu akşam salonumuzu büyük bir coşku içerisinde hınca hınç dolduran teşkilat mensuplarımıza, Geçmiş Dönem Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Belde Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza,Meclis Üyelerimize ve Belediye Başkanlarımıza  şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. 
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulduğu günden bu yana sizlerin omuzlarında yükselen sancağımızı bugün bütün unsurlarımızla çok daha yukarılara taşıma bilinciyle AK siyaseti sahaya yayma gayreti içerisindeyiz. 
Biz büyük bir aileyiz.Dünüyle bugünüyle hep birlikte bir anlam ifade ediyoruz. Geçmişten aldığımız güç ve geleceğe olan inancımızla  birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamet üzere emin adımlarla 2023 hedeflerimize doğru yol almaya devam edeceğiz” dedi.
Gerçekleştirilen Programa;
Geçmiş Dönem Sağlık Bakanı ve Milletvekili Ahmet Demircan, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Geçmiş Dönem İlçe Başkanları Hüseyin Dereli, Ömer Faruk Şahin, Haluk Köksoy, Geçmiş Dönem Atakum Belediye Başkanları İshak Taşçı ve Adem Bektaş, Kurupelit Belde Belediye Başkanı Turan Çakır,Geçmiş Dönem Belde Başkanları , Belediye Meclis Üyeleri,Kadın  ve Gençlik Kolları Başkanları ile geçmişte aktif görev almış teşkilat mensupları katılım sağlamıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum