KURSİYER ÜYELERİNE ÇANAKKALE ZİYERETİ!

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karim Deniz,”  Hazırlamış olan projelere bir yenisini daha ekleyerek, Çanakkale ye gezi düzenledik “dedi

KURSİYER ÜYELERİNE ÇANAKKALE ZİYERETİ!
17 Kasım 2015 - 22:42
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karim Deniz,”  Hazırlamış olan projelere bir yenisini daha ekleyerek, Çanakkale ye gezi düzenledik “dedi.
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karim Deniz.” İçişleri Bakanlığının katkıları düzenlemiş olduğu “Saç yapımı ve güzelleştirme” adlı projemizin sosyal içerikli bölümünde Çanakkale ziyaretimizde Bakanlığımız ve Çarşamba Belediye başkanımızın katkıları ile 12 adet kursiyer ve refakatçileri ile tamamlamış bulunmaktayız. Desteklerinden dolayı bakanlığımız ve belediye başkanımıza  ‘da teşekkür ediyoruz ”dedi.

[gallery ids="38479,38480,38481"]


HER BRANSTA KURS VERMEKTEYİZ

İlçemizde 2008 yılında kurulan derneğimiz kamuya yararlı projeler üreterek engellilere hizmet vermeye devam etmekte olduklarını belirten Başkan Deniz, ”Asıl hedeflerimiz içinde engellilerin eğitimine ve birer vasıflı eleman olarak yetişmelerine önem vermekteyiz, Bunun yanında başka alanlarda çeşitli eğitim kursları vermeye de devam etmekteyiz. Bunlardan başlıcaları, nakış çizimi, resim kursu, koro ve kuaförlük gibi eğitimlerimiz de devam etmektedir. Bütün bunları iş-kur, Halk eğitim ve İçişleri bakanlığımızın katkıları ile sürdürmekteyiz. Ancak en önemli sorunlarımızdan dan dan biri,  bu kurslarımızı daha rahat ve daha etkin yapabileceğimiz çok amaçlı eğitim salonu veya salonlarına ihtiyaç vardır. Bunu da buradan yetkililere duyurmuş olalım” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum