KURBAN BAYRAMI'NA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm İslam Âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi

KURBAN BAYRAMI'NA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ
11 Eylül 2016 - 22:25
7-bos-kalip-haberVezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm İslam Âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi.
Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günlerimden biri olduğunu vurgulayan Başkan Edis, "Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin insanlığın düşmana olan sorunlara merhem olacağı duygusuyla bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz" dedi.
DUYGU BİRLİĞİNİN EN ÜST NOKTAYA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR
Toplumsal yaşamın önemli günlerinden olan bir bayramı daha, huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Edis, "Kurban Bayram'ının; Türk milleti, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız“ diye konuştu.
VEZİRKÖPRÜLÜ HEMŞİRELERİMİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağı olduğunu belirten Başkan Edis, "Huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkânlar getirmesini diliyorum. Bayramlar, yalnızlaşan modern insanlara, kendini ve çevreyi fark etme imkânı sağlar. Topluma sevgiyi ve dostluğu paylaşma imkânı sunar. Bayramlar, milli ve dini hislerimizi artıran, akrabalık bağlarını kuvvetlerinden, toplumsal hayatı canlandıran özel günlerdir. Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının, milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile Vezirköprülü hemşerilerimin, bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Bayramın 2'inci günü saat 13.00’de Vezirköprü Belediyesi hizmet binasında gerçekleşecek olan bayramlaşma programımıza tüm halkımızı bekliyorum" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum