KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Tuğrul Binici’nin desteği ile Kuzey Yıldızı Mahallesinde yaşayan yerli yabancı birçok çocuğu Kurban Bayramı öncesi sevindi

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI
27 Ağustos 2018 - 21:35
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Tuğrul Binici’nin desteği ile Kuzey Yıldızı Mahallesinde yaşayan yerli yabancı birçok çocuğu Kurban Bayramı öncesi sevindi.
Türk Kızılay'ı gönüllüsü olarak her zaman çeşitli sponsorları temin eden ve ayrıca Türk Kızılay’ı Canik Şubesinden desteğini esirgemeyen Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Tuğrul Binici, Kuzey Yıldızı Mahallesinde ikamet eden birçok çocuğun yanı sıra Suriyeli, Iraklı ve Afgan öğrencilerinde Kurban Bayramını mutlu bir şekilde geçirmeleri adına Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs’ün öncülüğünde, Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarlığı önünde toplanan çocuklar bir minibüsle götürüldüğü Lovelet AVM’ deki mağazalardan her birer çocuk hayırsever Halil Kösetürk tarafından tek tek giydirilerek satın alınan giysilerle birlikte ailelerine teslim edildi.
ÇOÇUKLARIMIZI SEVİNDİRDİK
Hilal-i Ahmer’in değerli gönüllüleri Kurban Bayramı öncesi Türk Kızılay’ından desteğini esirgemediklerinin altını çizen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Önemli günlerde yanımızda olan ve hiçbir zamanda Türk Kızılay’ından desteğini esirgemeyen ve ayrıca yardım sever Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarımız Tuğrul Binici değerli bağışçımız Halil Kösetürk’ü yönlendirerek birçok çocuğun Kurban Bayramını mutlu geçirmelerine vesile oldular. Kendilerine verdikleri büyük desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada destekçilerimizde yanımızda olmasını bekliyoruz” diye konuştu.
MUHTAR’DAN BAĞIŞÇIYA TEŞEKKÜR
Her zaman Türk Kızılay’ının yanında olduğunu hatırlatan Kuzey Yıldız Muhtarı Tuğrul Binici, ”Bizim cabamız ülkemizin güzide kuruluşu Türk Kızılay’ına destek olmak ve onların desteğini mahallemizde de fazlası ile hissettiğimizde ilçemizde bulunan birçok çocuğu sevindirmek istedik. Bu arada Savaştan gelen çocukları ’da yalnız bırakamazdık. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Değerli bağışçımız Halil Kösetürk ün sayesinde bu hizmetleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum