KÜÇÜK MUCİTLERİN ESERLERİ

Samsun’un Canik İlçesindeki Hasköy Cumhuriyet İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde bilim ve deneyim şenliği etkinlikleri okulun bahçesinde düzenledi

KÜÇÜK MUCİTLERİN ESERLERİ
28 Mayıs 2018 - 01:26
Samsun’un Canik İlçesindeki Hasköy Cumhuriyet İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde bilim ve deneyim şenliği etkinlikleri okulun bahçesinde düzenledi.
143 öğrenci ve 5 öğretmenin hazırladığı deneylerden oluşan sergide TEGV açmış olduğu robot kodlama standımda yer aldı... Açılışa Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Bal Canik İlçe Milli Eğitim Müdür Mustafa Uzunlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakiye Usta, Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’ın yanı sıra İlkadım  ve Canik ten Eğitim yöneticileri ve çok sayıda davetli   katıldı.
İLKLERE İMZA ATIYORUZ
Renkli görüntülere sahne olan açılış öncesi konuşan Okul Müdürü Ümmet Öngör,” Geçmişe bakıldığında ilkokul yıllarımızı hatırlamaya çalıştığımızda aklımızda kalan anıların sanat spor ve sosyal etkinlikler olduğunu görmekteyiz. Bana hayat nedir diye sorsalar vereceğim cevap nettir. Hayat yaşadığımız anıların toplamından ibarettir. Bu Ramazan günü çocuklarımızın anı hanesine güzel bir an bırakmak için buraya gelen siz değerli misafirlerime ve her zaman yanımızda olan değerli velilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel etkinliğimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum“ diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra dans gösterileri ve sahnede yapılan görsel bir deney sonrası konferans salonunda karanfillerle aşağı gecen misafirler bahçede bulunan serginin kurdelesi keserek açıldı .Bir birinden güzel eserlerin sergilendiği şenlik fazlası ile ilgi çekmiş olup sergiyi gezmeye gelenlerinde beğenisini almayı kazandılar .
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum