"Köyümde Şenlik Var" Programı Sona Erdi

Fatsa Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Köyümde Şenlik Var” etkinliği, Demirci mahallesinde yapılan programla sona erdi.

"Köyümde Şenlik Var" Programı Sona Erdi
09 Ekim 2021 - 18:46
Etkinliğe, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Demirci Mahallesi Muhtarı Taylan Şendur, Demirci Ortaokulu Müdürü Nedai Ömeroğlu ve Demirci İlköğretim Okulu Müdürü Eşref Akdoğan ve mahalle muhtarı katıldı.
Kırsal Mahalleler Şenlendi
Fatsa Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında kırsal mahallelerde düzenlenen “Köyümde Şenlik Var” etkinliği ile çocuklar eğlence dolu aktivitelerle hoş vakitler geçirdi. Daha önce, Yalıköy, Meşebükü, Hatipli, Kabakdağ, İslamdağ, Kösebucağı, Geyikçeli, Ilıca, Aslancami’de organize edilen “Köyüm’de Şenlik Var” programı son olarak Demirci mahallesinde gerçekleştirildi.
Çocuklar Eğlenceye Doydu
Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları(GSA) tarafından yapılan etkinlikte, Doğaçlama tiyatro, sokak tiyatrosu, palyaço ile gol, halka atmaca, tabu, sessiz okuma, ağız okuma, kelime türetmece, kukla tiyatrosu ve mini diskodan oluşan aktivitelerle doyasıya eğlenen çocuklar neşeli dakikalar yaşadı.
Demirci İlkokulu önündeki etkinliğe okul öğrencileri de skeçleriyle destek verdiler.
Şenliği Halkımızın Ayağına Götürdük
Fatsa Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında kırsal mahallerde yapılan şenlikle eğlenceyi insanların ayağına götürdüklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediye olarak bu sene yaz etkinlikleri kapsamında çok farklı etkinliklere imza attık. Kırsal mahallerimize “Köyüm’de Şenlik Var” programlarıyla özellikle çocuklarımızın eğlenceli bir yaz akşamı geçirmesi için programlar düzenledik. Eğlenceyi çocuklarımızın ayağına götürdük. Çocuklarımızın yanı sıra yetişkinlerimizin de katıldığı birbirinden güzel yarışma ve eğlenceli aktivitelerle küçük-büyük herkes güzel ve hoş vakit geçirdi. Halkımızın ilgisi büyük olan bu tür programlarımızı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum