Reklam
Reklam
Reklam

Koskoca İlk Yarıyı Buruşturup Çöpe Attık!...

Yılport Samsunspor A. Ş. Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “12 tane final maçımız kaldı. Hepsi birbirinden zorlu geçecek. Bunun farkındayız. Allah inşallah bize bu zorlu yolculukta o kupayı kaldırmayı nasip edecek. Biz buna inanıyoruz” dedi.

Reklam
Koskoca İlk Yarıyı Buruşturup Çöpe Attık!...
09 Şubat 2020 - 17:21
Reklam
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 2-0 kazandığımız Afjet Afyonspor maçını değerlendirdi. Ertuğrul Sağlam, “2-0’lık sonuç hepimizi mutlu etti. İlk devre golü erken bulduk. Erken bulduktan sonra maalesef daha iyi oynamamız gerekirken topa rakibe verdik. İkinci bölgede iyi savunma yapmaya çalıştık. Aslında kazandığımız topları iyi kullanabilsek pozisyon üretebilirdik ama bunu yapamadık. Koskoca ilk yarıyı buruşturup çöpe attık. İkinci yarı topa daha fazla sahip olmamız, oyunu rakip alana daha fazla yıkmamız gerekiyordu. Bunu da 55’inci dakikadan sonra yapmaya başladık. Biraz oynamaya başlayınca top bizde kalmaya başladı. Dolayısıyla rakip bizim kalemize daha az geldi. Sonraki bölümde de pozisyonlarda buldu” diye konuştu.
İkinci yarıdaki oyunun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımızı, izleyenleri rahatlatacak golü maalesef maçın son dakikasında bulduk. Bu maçın böyle zor olacağını biliyorduk. Çünkü rakiplerin bizim maçları çok üst düzey motivasyonla oynamasını gerektirecek birçok sebep üretiyoruz. Bunlara canlı yayın ekleyince, belki de hayatında ilk defa maçları canlı yayınlanan oyuncularla oynuyoruz. Ben sadece Afjet Afyonspor takımını örnek olarak göstermek istemiyorum ama bundan önceki maçlarda böyle oldu. Sonuçta kazandığımız için mutluyuz. İkinci yarıdaki oyun bizi daha mutlu etti. Birkaç pozisyonumuz var. Özellikle final paslarını atamadığımız birçok pozisyon var. Onları da değerlendirebilseydik golü de erken bulabilirdik. İlk yarıyı sorgulayıp, ikinci yarıyı da devam ettirmemiz gereken bir durum söz konusu” şeklinde konuştu.
12 tane final maçlarının kaldığını belirten Ertuğrul Sağlam, “Bizim amacımız önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa Futbol Kulübü maçına önde gitmekti. Onlara rakibin kazanmak zorunda olduğu bir maçı oynatmamız gerekiyordu. Dolayısıyla baskı altında bir maç oynatmamız gerekiyor. Şimdilik bu şekilde oraya gideceğiz inşallah önümüzdeki hafta ile ilgili çalışmalarımız yarından itibaren başlayacak. Taraftarımıza yine çok teşekkür ediyorum. Bugün bize çok güzel bir şekilde destek oldular. Maçın her saniyesinde yanımızda oldular. Takımı her an oyunun içerisinde tutmaya çalıştılar. Oyuncularımızı da ayrıca özellikle ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı da tebrik etmek istiyorum. Yola devam ediyoruz. 12 tane final maçımız kaldı. Hepsi birbirinden zorlu geçecek. Bunun farkındayız. Allah inşallah bize bu zorlu yolculukta o kupayı kaldırmayı nasip edecek. Biz buna inanıyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum