Kongo'lu Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler Samsun Uluslararası Öğrenci Derneğinde, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya geldiler.

Kongo'lu Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
10 Şubat 2020 - 09:49
Kasapoğlu ile İstişarede Bulundular
Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelip şehrimizde istişare ve gezi programı gerçekleştiren Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler, Samsun Uluslararası Öğrenci Derneğinde toplanıp ülkeleri hakkında İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)' da misafir edilen uluslararası öğrenciler istişare toplantısının ardından ülke genelinde Kongolu öğrencileri temsil edecek olan ülke sorumlusu ismi belirlemek için seçim düzenledi.
Yabancı Öğrencileri Şehri Turladı
Seçim öncesinde konuşma yapan İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ülke öğrencilerinin ve halkının birlik beraberliğine vurgu yapan konuşması ile öğrencileri selamladı. Yemek ikramının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesinin de destekleri ile şehir gezisi düzenlendi. Samsun’un tarihi ve kültürel yapısını gezip keşfeden öğrenciler hatıra fotoğrafları çekilip okudukları şehirlere uğurlandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum