Komutanımız Her Zaman Yanımızda

Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ‘nün değeli esi Yüksel Üstün ile diğer komutanları dernek binası önünde üyeleriyle birlikte karşılayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, ”Değeli Sayın komutanımız her zaman oldu ve olmayanda devam ediyor” dedi.

Komutanımız Her Zaman Yanımızda
24 Aralık 2019 - 14:12
Dernek binasına girişte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’a çiçek takdim eden Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ‘nün değeli esi Yüksel Üstün ile birlikte şehit yakılarının sorularını ele aldıktan sonra Bafra Asri Mezarlığı bünyesinde bulunan Garnizon Şehitliğindeki Şehitlerimizin kabri başında ruhlarına bağlamak üzere kuran-i kerim okundu ve ardından da dualar edildi
BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDİYOR
Ziyaretlerinde dolayı memnuniyetini dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, ”Her zaman olduğu gibi diğer değerli komutanlarımızla birlikte ziyaretimize gelen Samsun Garnizon Komutanımız Topçu Albay Sayın Recep Ali Üstün ‘nün değeli esi Yüksel Üstün’ün yanı sıra diğer komutanlarımızı da derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu üyelerimle birlikte yaşıyorum. Bu güzel ikili ilişkilerimiz bundan önce olduğu gibi budan sonrada önemseyerek devam ettireceğimi bir kez hatırlatıyorum. Ziyaretleri için şehit ailelerimizin adına kendilerine Allah’ımızın huzurunda teşekkür ediyorum ve ayanıza hiçbir zaman taş değmesin“ diye konuştu.
KOMUTANIMIZI ÖRNEK ALSINLAR
Her zaman komutanlarla birlikte olduklarını vurgulayarak hatırlatan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, ”Şehit ailelerimizi arayıp soran ve yanımızda olan Samsun Garnizon Komutanımız Topçu Albay Sayın Recep Ali Üstün gibi komutanlarımız olduğu süre içtersinde sırtımız asla yere gelmeyecek. Bu nedenle diğer kurum ve kuruluşların ’da komutanlarımızı örnek alarak derneğimiz ziyaret etmelerini arzuluyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle Allah’ımdan tek bir dileğim var Ordumuzu ile Polisimizi diş düşmanlara karşı korusun” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum