"Kolide Ne Var" Kampanyası Canik Okullarında!

Televizyoncu Esra Erol’un “Kolide Ne Var” Kampanyası Canik Okullarında

"Kolide Ne Var" Kampanyası Canik Okullarında!
17 Haziran 2019 - 10:53
Televizyoncu Esra Erol’un “Kolide Ne Var” Kampanyası Canik Okullarında.
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Türkiye Kızılay’ı Derneği Genel Müdürlüğün yanı sıra Esra Erol’un işbirliğiyle Kızılay’ın 151’inci Yılında 151 okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim süreçlerini ve sosyal yaşamlarını desteklemek amacıyla “Kolide Ne Var?” isimli sosyal sorumluluk projesini bizde hayata geçirdik“dedi.
Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda okul müdürleri tarafından tespiti yapılarak,  ihtiyaç sahibi öğrenciler için hayata geçirilen kampanyayla birlikte ilçede bulunan 151 okul uygulandığını belirten Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Duyarlı halkımızın sayesinde Canik Şubemize gönderilen kolileri yerlerine ulaştırdık. Diğer hayırseverimizden aynı anlayışı bekliyoruz” dedi.
KAMPANYADAN YARARLANMASI İDİ
İlçe genelindeki okullarla Türk Kızılay’ı gönüllüsü olarak her konuda diyalog halinde olduklarının altınını çizen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “30 Kasım 2018 günü Genel Başkanımız Sayın Dr. Kerem Kınık  Esra Erol’un sunduğu canlı yayın programına katılımı ile  başlayan kampanya tarafımıza iletildiğinde yöremizdeki okulların yararlanması açısından bizde Türk Kızılay’ından aldığımız güç sayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlara ilettik. İlçemizdeki tüm okulların bu kampanyadan yararlanması idi. Giysi ve bot konusunda elimizden geldiğince ilçe okullarındaki ihtiyacı karşıladığımızdan bu kampanyaya da sessiz kalmadık” diye konuştu.
ESRA EROL’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ!
İki okul idarecisinin duyarlılığı sayesinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz için düzenlenen kampanya ile birlikte şubemize gelen kolileri yerine ulaştırmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Örs, ”Ben de yönetimimle beraber ilçe Kaymakamız Sayın Mahut Halal‘dan  aldığımız izin sayesinde Düzardıç ilkokuluna ve Yavuz Selim İlkokulu idarecilerine koliler tutanakla teslim edilmiştir. Sosyal sorumluk gereği öğrencileri yalnız bırakmayan Esra Erol’a teşekkür ediyoruz. Dileğimiz duyarlı insanların artmasıdır. Bir çocuk ayakkabısız montsuz hatta iç çamaşırsız okula gidiyorsa bundan herkes kendine pay çıkarması lazımdır. Duyarlı insanların artması tek temennimizdir” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum