Köktaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93

Köktaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29 Ağustos 2015 - 19:07
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyet’in temellerinin 30 Ağustos 1922'de elde edilen büyük zafer ile atıldığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.” diye konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlık ettiği büyük taarruz sayesinde, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelesinin hak ettiği büyük zaferle taçlandırıldığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 93.’üncü yıldönümün de milletimiz ile birlikte büyük bir gurur ve mutluluk içindeyiz.

Elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle farklı bir noktaya gelmiştir.

Bu anlamda Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak bizim en önemli birinci görevimizdir.

Bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 93. yılı vesilesiyle halkımızın ve şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum