KÖKTAŞ'DAN BERAT KANDİİ MESAJI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Aziz Milletimizin, Samsun Halkı’nın  ve tüm İslam Âlemi’nin Berat Kandili'ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde b

KÖKTAŞ'DAN BERAT KANDİİ MESAJI
20 Mayıs 2016 - 16:23
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Aziz Milletimizin, Samsun Halkı’nın  ve tüm İslam Âlemi’nin Berat Kandili'ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: “Mübarek Ramazan Ayının müjdeleyicisi Berat Kandili'ne kavuşmanın manevi mutluluğu ve sevincini içindeyiz. Mübarek Kandil geceleri, kültürümüzde ve medeniyetimizde, gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahiptir.
İnsanlığımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Berat Kandili de, tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir.
Bu kutsal gece de, dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için de vesile kaynağıdır. Mübarek üç aylar içinde yer alan bu gecenin, başta Türkiye olmak üzere tüm İslam dünyasının beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu vesile ile mübarek Berat Kandilinizi tebrik ediyor, tüm İslam âlemi ve insanlık için birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya vesilesi olmasını diliyorum"

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum