KÖKTAŞ SAMSUNSPOR'U ZİYRET ETTİ

Eski  Başkanlarımızdan AK Parti Millet Vekili Adayı Sayın Fuat Köktaş kulübümüze ziyarette bulunmuşlardır

KÖKTAŞ SAMSUNSPOR'U ZİYRET ETTİ
26 Mayıs 2015 - 22:06
Eski  Başkanlarımızdan AK Parti Millet Vekili Adayı Sayın Fuat Köktaş kulübümüze ziyarette bulunmuşlardır.

Sayın Köktaş önce takımın antrenmanını izledi ardından Başkan Erkurt Tutu ve yöneticileri ile birlikte kulüp binasına geçtiler.

Basının da bulunduğu toplantıda Samsunspor başkanı Erkurt Tutu; “Sayın Köktaş’ı aramızda görmekten çok mutluyuz. Kendisi gerek bizden önceki yönetimlerde ve gerekse bizlerle birlikte kulübümüzü her zaman yakından takip ederek çok değerli katkılar sağlamışlardır. Bu cihetle kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tutu’nun ardından bir konuşma yapan Köktaş; “Samsunsporumuzun inşallah 5 Haziranda ki final müsabakasında da yanınızda sizlerle birlikte olacağız. Şu günlerde kulübümüzün maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyacı vardır. Ben şahsen 100 bin TL. vererek bu kampanyayı başlatıyorum. Değerli iş adamlarımızda ve diğer kurumlarda katkı vereceklerine inanıyorum. Bu günler taşın altına hep beraber elimizi koyma günlerimizdir. Samsunsporumuzun buna ihtiyacı var” diyerek  sözlerini tamamladı.
Başkan Tutu biz de Sayın Köktaş’a bu çok anlamlı ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum