KÖKTAŞ GÜREŞ ŞENLİKLERİNDE

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz milletimizin 7 Haziran'da bize vermiş olduğu kumaştan, ülkemize en iyi, en güzel elbiseyi dikebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

KÖKTAŞ GÜREŞ ŞENLİKLERİNDE
20 Temmuz 2015 - 13:09
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz milletimizin 7 Haziran'da bize vermiş olduğu kumaştan, ülkemize en iyi, en güzel elbiseyi dikebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin geleceği adına sorumluluğumuzu biliyor, bu anlayış içinde hareket ediyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik ve İlkadım İlçelerinde düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bayramın 3. günü yaptığı yoğun program ile vatandaşlarla biraraya gelerek bayramlarını tebrik etti.

Canik İlçesi'nde Yayla Mahallesi Güreş Şenliği'ne, 15. Canik Çilek Festivali'ne, Uluçayır Göbükler Mahallesi'nde damat tarafının gelin almaya gitmeden önce evlerinin önünde düzenlenen merasime ve İlkadım İlçesi'nde 14. Ahullu Mahallesi Güreş Şenlikleri'ne katılan Milletvekili Köktaş, vatandaşların coşkulu ve mutlu günlerinde yanlarında oldu.

Başalan Mahallesi'ni, 1. Hat Dolmuş Derneği'ni ve Can Taksi Durağı'nı da ziyaret eden Milletvekili Köktaş. Şoför esnafı ve mahalle sakinleri ile biraraya gelerek sohbet etti.

Gerçekleşen programlara Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Ercan Albayrak, Oğuzhan Serinkaya, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, muhtarlar, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır anlayışına hakim bir milletiz diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş katıldığı programlarda yaptığı konuşmada; "Ülkemiz 29 günlük Ramazan ayını geride bıraktı. İlçelerde, mahallelerde, meydanlarda milletçe hep beraber olduğumuz sofralar kuruldu, Halil İbrahim sofralarının etrafında hep birlikte buluştuk. İbadetlerimizi gerçekleştirdik. Allah'ım herkesin yapmış olduğu ibadetleri kabul eylesin. Rabbim hepimizi birlik, beraberlik sağlık, mutluluk içinde nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin.

Bizler mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır anlayışına hakim bir milletimiz. Bu anlayış içinde her zaman halkımızın yanındayız.

Festivaller ve şenlikler, herkesin ortak coşkusu, kardeşlik, sevgi, barış duygularının en üst seviyeye çıktığı güzel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberlik içinde yapılan bu etkinliklere katılarak sizlerle bir arada olmanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliklerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü; "7 Haziran seçimlerinde bizlere bir görev verdiniz. Bütün seçimlerden birinci olarak çıkarttığınız milletin partisi AK Parti'yi, 7 Haziran seçimlerinde de birinci parti olarak çıkarttınız. Allah sizlerden razı olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız hep yanımızda durdunuz.

Sizlere hizmet edebilmek, sizlerin taleplerini, isteklerini yerine getirebilmek için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz.

Bize 7 Haziran'da vermiş olduğunuz kumaştan, ülkemize en iyi elbiseyi dikebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin geleceği adına sorumluluğumuzu biliyor, bu anlayış içinde hareket ediyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Köktaş, 14. Ahullu Mahallesi Güreş Şenlikleri'nde rakiplerini yenerek başpehlivan olan Şaban Yılmaz'ı tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

[gallery ids="31797,31798,31799,31800"]

Milletvekili Köktaş'a ayrıca 15. Canik Çilek Festivali'ne verdiği destekten ötürü Canik Çilek Üreticiler Birliği başkanı Ayhan Sekman tarafından teşekkür plaketi verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum