KÖKTAŞ BABA EVİNDE İFTAR VERDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan baba evinin önündeki bahçe de iftar programı düzenledi

KÖKTAŞ BABA EVİNDE İFTAR VERDİ
06 Temmuz 2015 - 22:14
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan baba evinin önündeki bahçe de iftar programı düzenledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, siyaseten, iş dünyasına, sivil toplum kuruluşlarından, basın mensuplarına, meslek odalarından, spor camiasına, engelli derneklerinden, vakıf temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında yaklaşık bin 200 kişi ile Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan baba evinin önündeki bahçe de bir araya geldi.

[gallery ids="31030,31031,31033,31034,31035,31036,31037,31038"]
İftar programı sonrası bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Rabbimize binlerce şükür olsun ki, bir mübarek Ramazan ayına da sizlerle birlikte ulaşmanın, birlikte bu sofralarda iftar açmanın mutluluğunu bizlere yaşatıyor.
Her zaman olduğu gibi bizleri bugünde yalnız bırakmadınız. Sizlere bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum.
İftar sofraların manevi havasında Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim etsin, ibadetlerimizi kabul eylesin. Allah'ım ağız tadında nice Ramazan aylarına, nice bayramlara ulaşmayı bizlere nasip etsin. Rabbim bizlere sizler için hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin" diyerek iftar programına katılan misafirlerine teşekkür etti.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından düzenlenen iftar programına, Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Önceki Dönem Milletvekilleri Ahmet Yeni, Binnur Şahinoğlu, Musa Uzunkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Samsun İl Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Önceki dönemlerde görev yapan İl ve İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Belediye Başkanları, Eski İl Genel Meclis Üyeleri, İş Adamı Dernekleri, Banka Yönecileri, İşçi Sendikaları, Memur Sendikaları, Meslek Odaları, Samsunspor ve Samsunda faaliyet gösteren spor dernekleri, Vakıflar, Hemşehri Dernekleri, Engelliler Dernekleri, Dolmuş Hattı Dernekleri Çarşamba Mahalle Muhtarları, Çarşamba İş Adamları ve Gönüllü faaliyet gösteren Dernekler Çarşamba Meslek Odaları ve Irmaksırtı Mahallesi sakinleri katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum