Kökçüoğlu Büyük Oynadı

Küçük Dev Adamlar Güneş Uçak Turnuvası’nda Yabpa spor ile karşılaşan Kökçüoğluspor U-9 takımı, sergilediği başarılı futbolla sahadan 4-1 galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

Kökçüoğlu Büyük Oynadı
09 Temmuz 2026 - 19:13
Kaçak, Rahmetle Anıyorum
Kökçüoğluspor kulübü Antrenörü Erhan Kaçak, ‘amacımız spor yapmaktı. Emeği geçenleri kutluyorum. Anlamlı bir turnuvaya katıldık. Güneş Uçak kardeşimizi rahmetle ve özlemle anıyorum. Hem miniklere spor yaptırdık hem de aralarından yetenekli olanları görme fırsatı bulduk’ dedi.
Dikkat Çekiyor
Kökçüoğlu’nun Kaleci Antrenörlüğünü ise Samsun’un başarılı ve beyefendi ismi Zafer Büyüköksüz yapıyor. Büyüköksüz, yetiştirdiği ve Samsunspor’a gönderdiği 2013 doğumlu Miraç Pıçak ve Poyraz Deniz Sokul gibi kalecilerin yetişmesinde büyük rol oynadı. Kökçüoğlu spor kulübü yarı finalde güçlü ekiplerden Kadıköyspor’la 10 Temmuz (Cuma) günü karşılaşacak.
Tufan İpek


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Samsun MM Odası ile Samsun Üniversitesi İşbirliği
Samsun MM Odası ile Samsun Üniversitesi İşbirliği
Büyükşehir'den İlçelere Yeşil Yatırım
Büyükşehir’den İlçelere Yeşil Yatırım