"KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK" ÖDÜLÜ HAVZA´DA

KOSGEB TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN ‘’KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜ’NÜ HAVZA´DA FLİYET GÖSTEREN FİRMA ALDI

"KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK" ÖDÜLÜ HAVZA´DA
05 Şubat 2015 - 23:19
KOSGEB TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN ‘’KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜ’NÜ HAVZA´DA FAALİYET GÖSTEREN FİRMA ALDI.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Şuayip Temel ve beraberindekiler, Vali İbrahim Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar  ziyarette yaptığı konuşmada,’’ Havza’da faaliyet gösteren bir firmanın başarılı olması bizleri gururlandırmıştır. Firmamızın 3 bin 600 firma arasından birinci olması bölgemiz adına önemli. İlk 5’e kalan firmalar arasında İstanbul, Bursa gibi sanayinin önemli illerinin arasından Samsun’u tek başına temsil eden firmamızın yönetimini ve çalışanlarını kutluyorum. Bu gün Havza’da faaliyet gösteren firma sahibi arkadaşımız ile birlikte Sayın Valimizi ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Firma yönetim kurulu üyesi Şuayip Temel ziyarette yaptığı konuşmasında,’’ Türkiye genelinde KOSGEB tarafından düzenlenen KOBİ ve Girişimcilik birincilik ödülünü Yılın İşbirliği – Güçbirliği dalında hazırladığımız proje ile almaya hak kazandık. Ödül töreni  bu yıl Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi ve yarışmaya çeşitli sektörlerden 3 bin 600 firma katıldı. Yapılan değerlendirmeler neticesinde ilk olarak ilk 40 ve sonra ilk 5’e kaldık. Sonunda ise birinci olduk.  Bu gün de bu sevincimizi Sayın Valimizle paylaşmak için kendilerini ziyarete geldik. Bizleri kabul edip sevincimize ortak olduğu için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Şahin, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür edip, projede emeği geçenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum