Kırsalda Konforlu Beton Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen beton yol yapımı çalışmaları kapsamında, Duayeri ve Küçükkoç mahallelerinde devam eden beton yol çalışmaları tamamlandı.

Kırsalda Konforlu Beton Yol Çalışmaları Devam Ediyor
06 Ekim 2021 - 17:38
Yukarıardıç mahallesinde ise beton yol çalışması devam ediyor.
Duayeri mahallesinde Tetepam, Gençoğlu, Orta mahalle ve Mahmutoğlu mevkilerinde, Küçükkoç mahallesinde ise Aşağı sokak mevkiinin iki ayrı bölümünde beton yol çalışması yapıldı.

Yukarıardıç mahallesinin Alibaşoğlu mevkiinde devam eden beton yol çalışmasının Cuma gününe kadar tamamlanması hedefleniyor.
Derdimiz, Gayemiz Daha Da Yaşanabilir Bir Fatsa
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, beton yol çalışmaları ile birlikte Kırsal mahallelerde ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini belirterek, “Fatsa’mızın gerek imarlı alanlarında gerekse de kırsal kesiminde canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizde ve grup yollarında beton yol çalışmaları ile standardı yükseltip konforlu bir ulaşım için gayret gösteriyoruz. Derdimiz, gayemiz daha da yaşanabilir bir Fatsa. Konforlu yollarımızı, halkımızın huzuru ve refahı için yapıyoruz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Özellikle beton yol çalışmalarından dolayı halkımızın oldukça memnun olduğunu görmekten bizler de çok mutlu oluyoruz” dedi.

Belediye Doğru Yönetildiği Zaman Hizmet Geliyor
Duayeri Muhtarı İsmail Ulucan mahallelerine yapılan yol çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a mahallemize gösterdikleri çalışmalardan dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız. Beton yapılan yolumuz 27 yıldan beri beton yapılması bekleniyordu, Allah'a çok şükür başkanlarımızın sayesinde bizlere yapmak nasip oldu. Bu mahallemizde fiziki yapı itibariyle özel bir durumu olan ağabeyimiz vardı. Yapılan bu yol sayesinde bu büyüğümüz de tekerlekli motorlu sandalyesiyle bu yoldan gidip gelebilecek. Daha önce mahallemize Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi koordinesinde 2 kilometre sathi kaplama yol yapılmıştı. Tepetam mevkiimizde beton yol çalışmamızın yanında yaklaşık 3 kilometre sathi kaplama asfalt çalışmamız olacak. Eksik olan yollarımızı tamamlıyoruz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şunu özellikle belirtmek isterim ki İbrahim Etem kibar Başkanımız göreve geldikten sonra kendi mahallemiz dâhil birçok mahalleye güzel dokunuşları oldu, birçok mahalleden güzel haberler alıyoruz. Hizmetin eşit şartlarda gittiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu işlerde biraz sabır göstermek gerekiyor. Uzun süreden beri bekliyorduk şimdi sıra geldi. Ethem Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Her mahallede çalışma var. Daha önce belediye borçlu deniyordu kimse hizmet alamıyor falan deniyordu. Demek ki belediye doğru yönetildiği zaman hizmet geliyor önemli olan kurumu doğru yönetmek. İbrahim Etem Kibar Başkanımız da bunu çok güzel bir şekilde yapıyor. Allah şevkini bozması, Allah razı olsun” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum