Kırsal Mahallelerde 10 Kilometre Yol Daha Asfalta Kavuşuyor

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından emülsiyon asfalt kaplama yol çalışmaları sel afetinin yaralarının sarılmasının hemen ardından start aldı.

Kırsal Mahallelerde 10 Kilometre Yol Daha Asfalta Kavuşuyor
17 Ağustos 2022 - 12:38
Emülsiyon asfalt kaplama yol çalışmaları kapsamında Sefaköy mahallesinde 1 kilometre, Hoylu mahallesinde 1.85 kilometre, Yukarıardıç mahallesinde 1.3 kilometre, Bozdağ mahallesinde 2 kilometre alt temel çalışmaları tamamlanarak asfalta hazır hale getirildi. Demirci mahallesinde 2,7 kilometre, Yukarıardıç mahallesinde 1.7 kilometre, Oluklu mahallesinde 1.3 kilometre, Bacanak mahallesinde 1 kilometrelik alt temel çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 kilometre ilk etap emülsiyon asfalt çalışmalarına başlanılacağı belirtildi.
Çalışmalardan Memnunuz
Yukarıardıç Mahallesi olarak iki tane grup yollarının bulunduğunu belirten Muhtar Yılmaz Gezer, “Fatsa Belediyesine ait 18 kilometre yolumuz var. Şuanda yollarımızı asfalta hazırlıyoruz. Mahalle yollarımızın bakım ve onarımı yapıldı, halen de devam ediyor. Aşağı yukarı, bu mahallede 10 günden beri çalışmamız devam ediyor. Havalar müsait olduğu müddetçe devam edecek. Ay sonuna kadar 4 kilometre asfaltımızı mahallemizde tamamlayacağız inşallah. Yalnız şunu ifade etmeliyim ki benim hep söylediğim bir şey var. Yollarımız hep ya asfalt olacak, ya da hepsi beton yol olacak. 2021 yılında biz bu mahalleye 2 kilometre beton yol yaptırdık. Çalışmalar gayet güzel gidiyor. Vatandaş beton yolu daha konforlu ve rahat buluyor” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum