"… : KIRMIZI, BEYAZ VE SİYAH'LI HİKÂYEM-SAMSUNSPOR

Samsun Kültür ve Sanat Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Eker, Samsunspor’un kuruluşunun 55. Yılı dolayısıyla bir taraftar etkinliği başlatıyor.

16 Ekim 2020 - 14:42
Kendi sosyal medya platformlarında "... : KIRMIZI, BEYAZ VE SİYAH'LI HİKÂYEM-SAMSUNSPOR" adında bir kişisel video gerçekleştirerek paylaşıma sundu.
“HER TARAFTAR BİR VİDEO-SAMSUNSPOR” sloganıyla hazırladığı kişisel videosunda bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak kendi taraftarlık hikâyesini görselleştirip, Samsun’a ve Samsunspor’a bağlılığını bir kez daha göstermiş oldu.
Bu konuda görüşlerini şöyle açıklıyor Prof. Dr. Metin Eker; “Doğma – büyüme Samsunluyum. Eğitim ve meslek hayatımın tümü Samsun’da geçti ve geçmeye devam ediyor. Samsunluluk şuuru ve karakterimizin büyük ölçüde şekillendiği ve birlik-beraberlik hissiyatımızı güçlü temellere bağlayan önemli mekânlardan biri olan stadyum kültürünü yaşayıp özümseyerek büyüdük. Bu yüzden Samsunspor’un hayatımda önemli bir yeri vardır. Akademisyen ve sanatçılık niteliklerime ilave Samsunluluk ve Samsunsporluluk özelliklerimle gurur duyduğumun altını bir kez daha çizmek istiyorum.
Bir taraftar olarak 50 yıllık, bir tribün müdavimi olarak 35 yıllık geçmişimin özeti biçiminde hazırladığım bu videonun en önemli amacı, Samsunspor’un kuruluşunun 55. Yılında “HER TARAFTAR BİR VİDEO - SAMSUNSPOR” adında bir kampanya başlatmak. Her Samsunsporlunun kendi imkânlarıyla hazırlayacağı Samsunspor hikâyelerini hem kendi sosyal medyalarında hem de taraftar ve diğer Samsunspor medyalarında yayınlayarak sayılarımızın binlere ulaşmasını diliyorum. Yerel ve ulusal anlamda ses getirecek bir proje ve kampanya olacağını umduğum bu hareket, ülkemizin diğer kulüplerine de örnek olacaktır. Bu kampanyaya destek verecek olan taraftarlarımıza şimdiden şükranlarımı sunuyorum.  Hazırlamış olduğum 55 dakika 55 saniyelik (55.55) videoyu “profdrmetineker facebook” ve METİNEKER youtube” sosyal medyalarımda izleyebilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum