KINAMA!

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan Samsunspor tesislerinde gazeteciye yapılan saldırı hakkında bir kınama yayınladı

KINAMA!
13 Ekim 2016 - 21:21
7-bos-kalip-haberSamsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan Samsunspor tesislerinde gazeteciye yapılan saldırı hakkında bir kınama yayınladı.
Erdoğan yaptığı açıklamada; Samsunspor hepimizin ortak payesi. Tüm Samsun halkının istediği tek ortak değer Samsunspor’un hak ettiği yerlerde yani süper ligde olması. Bu uğurda birçok bedeller ödenmesine rağmen san ki Samsunspor kendi şirketiymiş gibi davranan yöneticilerin tutum ve davranışları bizleri üzmektedir. İçerisinde bulunduğu maddi sorun ve sıkıntılarla uğraşan kulübümüz birde kendi içerimizde yaşanan sorunlarla enerjisini tüketmemelidir.
1Samsunspor idmanı için bugün Nuri Asan Tesislerine giden Gazete Gerçek Spor Müdürü Fatih Tutar biran da Samsunspor yöneticisi Fazıl Abdik'in saldırısına maruz kalmıştır. 
Gazete Gerçek Spor Müdürü Fatih Tutar'ı kolundan çekiştiren ve Nuri Asan Tesislerinden çıkartmaya çalışan Fazlı Abdik'in kendisi hakkında yapılan bir haber nedeniyle Fatih Tutar'a tepki gösterdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Görevi sadece halkın haber alma özgürlüğü adına gece demeden gündüz demeden çalışan meslektaşımıza karşı takınılmış olan bu tavrı kınıyoruz. Meslektaşımızın bu konu ile ilgili savcılığa yapmış olduğu suç duyurusunun ve meslektaşımızın bundan sonraki idmanlarda karşılaşabileceği durumların takipçisi olacağımızı kamu oyuna saygıyla duyururuz.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum