Kimse Kerameti Kendinden Sanmasın

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "AK Parti'nin hizmetlerini üstlenenler var. 'Onu yaptık, bunu yaptık' diye anlatıyorlar. Kimse kerameti kendinde sanmasın. Ne yapıldıysa AK Parti mührüyle yapıldı. Şimdi o mührü inşallah Çarşambalı hemşehrilerimiz bize teslim edecek" dedi.

Kimse Kerameti Kendinden Sanmasın
25 Şubat 2024 - 11:47
Çarşamba'da 27 mahallenin ortak kullandığı grup yoluna 2019 yılında başlanmış ancak tüm dünyada etkisini gösteren pandemi ve Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu çalışma bitirilememişti.
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, bu yolu kullanan mahallelerden Allı, Kızılot, Ustacalı, Demirli, Durusu ve Sahil'i ziyaret etti, neler yapacaklarını anlattı.
Hava Soğuk İlgi Büyük
Başkan Adayı Ender Gür, "Öncelikle bütün mahallerimizde büyük bir kalabalıkla karşılandık. İlgi gösteren, destek veren, soğuk havaya rağmen yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. 27 mahallenin kullandığı bu grup yolu 2019 yılında projelendirildi. Burayı kullanan mahalle sayısı çok olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, 3-5 yılda eski haline dönecek bir yol değil, kalıcı bir eser yapmak istedi. Altı kayalarla doldurulan, sonrasında betonlaştırılan ve üzeri de asfaltlanacak konforlu bir proje çizildi. Proje de başladı ancak bitirilemedi" diye konuştu.
Nisan'da Çalışma Başlayacak
Gür, "Vatandaşlarımızın mağduriyetini biliyoruz. Tüm dünyayı saran pandemi ve ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle bu çalışmalar aksadı. Sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı. Ağızdan çıkan söz kişiyi bağlar. Şunun sözünü veriyorum ki, Çarşamba merkezde devam eden altyapı çalışmalarıyla birlikte, 27 mahallenin kullandığı bu grup yolu birinci gündemimiz olacak. Nisan ayı itibariyle bu yolda çalışmalara başlayacağız. İşimiz çok, Çarşamba içi hayalimiz çok, projelerimiz çok" dedi.
Kalıcı Eserler Kazandırdık
Ender Gür şöyle devam etti: "Bu grup yolunda sıkıntı yaşanmış ama mahallelerimizdeki diğer aksaklıklarda belediye gerekeni yapmış. Yiğidi öldürürken, hakkını da teslim etmek lazım. 20 yıllık AK Parti iktidarı ülkemize ve Çarşambamıza kalıcı eserler kazandırdı. Geçmişte de AK Parti yaptı, yine AK Parti yapacak. AK Parti'nin hizmetlerini üstlenenler var, 'Onu yaptık bunu yaptık' diye anlatıyorlar. Kimse kerameti kendinde sanmasın. Tüm eserlerde AK Parti mührü var. Çarşambalıların desteğiyle, Büyükşehir'de Halit Doğan'la birlikte bu işleri tamamlayıp, sonra yeni projelere başlayacağız."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum