Kentin Dinamikleri İle Bir Noktada Buluşacağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, aday olup seçilmesi durumunda kentin dinamikleri ile ortak akılla hareket edeceklerini ifade etti.

Kentin Dinamikleri İle Bir Noktada Buluşacağız
14 Aralık 2023 - 17:55
Samsun'un AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırarak, şehirdeki önemli dinamikleri ziyaret ediyor. Öncel, bu kapsamda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşların taleplerini doğrudan dinliyor. Samsunlu iş insanı Musa Arslan, Onur Öztekin, Aslan Soylu, Can ve Sebile İpoğlu ile esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Öncel, bu buluşmalar sırasında samimi bir atmosferde hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Samsun Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Recep Çetir'in ev sahipliğinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Öncel, sonrasında XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu ve yönetimini de ziyaret etti.
Görüşleri Not Alıyor
Esnafın iş yerlerini ziyaret eden Coşkun Öncel, hem ticaretin nabzını yakından takip ediyor hem de vatandaşların güncel beklenti ve taleplerini öğrenmeye gayret gösteriyor. Bu ziyaretler sırasında Coşkun Öncel, Samsunlu iş insanları ve esnaftan gelen görüşleri dikkate alıyor. Yapıcı ve olumlu bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmalar, şehirdeki sosyal ve ekonomik dinamiklerle daha güçlü bir bağ kurmaya yönelik bir adım olarak öne çıkıyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum