Kent Konseyi Kadın Meclisinde 19 Yürütme Kurulu Üyesi Seçildi

İlkadım Belediyesi, İlkadım Kent Konseyi Başkanlığı Kadın Meclisi olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisinde 19 Yürütme Kurulu Üyesi Seçildi
08 Kasım 2019 - 21:26
İlkadım Belediyesi yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleşen olağan genel kurula kamu kurumlarının temsilcileri ilçede faaliyet gösteren dernek vakıf oda ve sendikaların kadın temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda 2 yıl süreyle görev alacak İlkadım Kent Konseyi kadın meclisi yürütme kurulu üyeler seçildi.
Ben değil biz olmalıyız
Saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı sonrasında genel kurulda açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık; ‘’Türkiye’deki kent konseyi yapılarına baktığımızda kadın yanının çok güçlü olmadığını görmekteyiz. Kadının örgütlülüğü ve yönetimlerde yer alışı gelişmiş gelişmişlik düzeyi ile paralel bir ivme seyretmektedir. Kadınların güçlü olduğu toplumlarda sistem güçlüdür. Üreten biziz, dolayısıyla yöneten de biz olmalıyız. ‘Ben’ demiyorum, ‘Biz’ olmalıyız. Sizin görüş ve öneri ve projelerinizin takipçisi olmak istiyoruz. Konseyimizin ilçemizde yapacağı çalışmalarla örnek bir belediyecilik yaratacağına inanıyorum. Katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ‘’ dedi.
Taşkıran; İlkadım’ı hak ettiği şekilde birlikte yöneteceğiz
Kent konseyinin kent için ne kadar önemli olduğu vurgu yaparak söz alan İlkadım Kent Konseyi Başkanı Sayın Yahya Taşkıran; “Bu günde Kent Konseyi Kadın Meclisimizin yürütme kurulu üyelerini seçeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışan ve İlkadım için projeler üreten bir topluluk olarak hiçbir kaygıya mahal vermeden, mahallerden başlayarak çalışma ve İlkadım’ı hak ettiği şekilde birlikte yöneteceğiz. Bu vesile ile yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum